Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Erdoğan'ın HDP açıklaması: Kimsiniz siz ya?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Parlamentoya girip, ben ifade vermem diyorlar. Devleti tanımıyorlar. Kimsin sen ya?' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-09 12:02:03

Erdoğan'ın HDP açıklaması: Kimsiniz siz ya?

TİMETURK | HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD EXPO ve 20. Uluslararası İş Forumu Kongresi'nde konuştu.

HDP'ye yönelik operasyon ile ilgili açıklamalarda bulunan Edoğan, "Parlamentoya girip, ben ifade vermem diyorlar. Devleti tanımıyorlar. Kimsin sen ya?" dedi.

Erdoğan şunları söyledi:

"Biz yüzlerce, binlerce şehit verdik. Onlar böyle ölüm hadiseleriyle karşı karşıya kalmadılar. Biz bunu görmezden gelemeyiz. Biz kapıları açtık, gelin siyasette yapın yapacağınızı dedik. Adamlar parlamentoya girdi devlete meydan okuyor ya, "İfade vermeye gitmeyeceğim" diyor kimsin sen ya. Dokunulmazlığın kaldırıldı senin, normal bir vatandaş gibisin ve bunun hesabını vereceksin. Vermediğin taktirde bedelini ödeyeceksin. Siyasi parti liderleri bile gidiyor ifadesini veriyor, sen de aynısını yapsaydın. Siz meydan okudunuz, bizim arkadamızda PKK, PYD, YPG var dediniz. Gelsin onlar sizi kurtarsın. Bizim arkamızda terör örgütleri yok, bizim arkamızda halk var, Hakk var. Farkımız bu. Kendileri, terörle mücadele konusunda her türlü adımı atarken Türkiye'nin terörle mücadele hakkını açıkça engellemeye çalışıyorlar."

Haber Ara