Dolar

32,3809

Euro

35,2362

Altın

2.326,18

Bist

9.079,97

Erdoğan: Her an gelebilirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sandık temsilcileri buluşmasında yaptığı konuşmada, 'Ana kademe, kadın kolları, gençlik yeni üye kaydı yapmaya önem vermelidir. Mevcut üyelerimizin yakınlarından başlayarak tüm seçmenleri partimize üye olmaya davet etmeliyiz. İstanbul'un 950 mahallesinde AK Parti irtibat noktaları kurduk. İstanbul'da bulunduğum günlerde çalışmaları yerinde görmek için her an bir irtibat noktasına gelebilirim.' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-10 16:45:13

Erdoğan: Her an gelebilirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sandık temsilcileri buluşmasında yaptığı konuşmada, "Ana kademe, kadın kolları, gençlik yeni üye kaydı yapmaya önem vermelidir. Mevcut üyelerimizin yakınlarından başlayarak tüm seçmenleri partimize üye olmaya davet etmeliyiz. İstanbul'un 950 mahallesinde AK Parti irtibat noktaları kurduk. İstanbul'da bulunduğum günlerde çalışmaları yerinde görmek için her an bir irtibat noktasına gelebilirim." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Buradaki manzara hem İstanbul'un büyüklüğünü hem de AK Parti'nin gücünü göstermesi açısından çok önemli. Seçimlerde Türkiye genelinde 195 bin sandıktai İstanbul'da ise yaklaşık 31 bin sandıkta oy kullanılacak. İstanbul'daki 10,5 milyon seçmenin yaklaşık yüzde 21'i AK Parti üyesidir. 280 binin üzerinde sandık görevlimiz olacak. Seçim günü herkesten önce sandığa gelecekler. Sabah kimse gelmeden görevlilerimiz sandıkta olacak.

HER AN GELBİLİRİM

Ana kademe, kadın kolları, gençlik yeni üye kaydı yapmaya önem vermelidir. Mevcut üyelerimizin yakınlarından başlayarak tüm seçmenleri partimize üye olmaya davet etmeliyiz. İstanbul'un 950 mahallesinde AK Parti irtibat noktaları kurduk. İstanbul'da bulunduğum günlerde çalışmaları yerinde görmek için her an bir irtibat noktasına gelebilirim.

Ne kimsenin tek bir oyuna tenezzül edeceğiz. Ne de bir tek oyumuzun ziyan olmasına izin vereceğiz. Sandığı sağlam tutmazsak emeğimiz heba olur. Sandığa sıkı sahip çıkmak konusunda en çok sizlere güveniyorum.

15 Temmuz'da darbe yapanlara karşı bu cumhur ittifakı kurulmuştur. Bay Kemal o gece ne yaptı? Tankların korumasıyla Bakırköy Belediye Başkanı'nın evinde kahvesini yudumluyor. Biz ne yapıyoruz? 23:55'te havalimanına iniyoruz. Ne yaparsanız yapın bu zillet, bu illet ittifakına Cumhur ittifakı en güzel cevabı verecektir.

200 GRAMLIK ÇAY VE KENEVİRDEN TORBA

200 gramlık Rize çayını sandık kurullarımız seçmen listelerine ulaşarak ikram edecek. Bir de kenevirden yapılmış torbamız olacak. Kenevirden dokunmuş çantalarla AK Parti'nin çevreciliğini göstereceğiz.

SANDIK NAMUSTUR, SANDIĞA SAHİP ÇIKIN

Demokrasilerde sandık namustur. Sandığa sahip çıkmanın yolları bellidir. Sandık görevlileri en az bir saat önce görev yerlerinde hazır olmalıdırlar. Sandık müşahitleri sandıkları asla yalnız bırakmayacaktır. Gerektiğinde itirazları yazılı olarak kayda geçirin. Sandıklar kapandıktan sonra oy torbalarının seçim kurullarına götürülmesine arkadaşlarımız nezaret edecektir. Bakın ben Beyoğlu'nda böyle seçim kaybettim. Aldığınız oylarda bir rakam oynuyor. 6600 olan oy. Başındaki altıyı silince 600 kalıyor. Bir de kazanan şahıs sarhoştu. Buna da itiraz edince bir hafta nezarette kaldık.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara