Dolar

32,3844

Euro

35,0304

Altın

2.326,26

Bist

9.079,97

Erdoğan: HDP kampanya yapmıyor çünkü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Devlet CHP'ye de para yardımı yapıyor, aynı oran olarak eşit oranda, diğer partilere de HDP'ye de ciddi manada para veriyor. Bunlar aldıkları paraları dolaylı yollarla dağa gönderiyorlar' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-14 22:33:24

Erdoğan: HDP kampanya yapmıyor çünkü...

TIMETURK|HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT 1 canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Referanduma dair konuşan Erdoğan, "Devlet CHP'ye de para yardımı yapıyor, aynı oran olarak eşit oranda, diğer partilere de HDP'ye de ciddi manada para veriyor. Bunlar aldıkları paraları dolaylı yollarla dağa gönderiyorlar" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Şu an itibarıyla tüm araştırma gruplarından bize gelenler, hepsi de hemen hemen olumsuzu hiç yok, hepsi 'evet' istikametinde. Ama bakıyorsunuz aralarında birer, ikişer, üçer puan var. Bunların içerisinde açık ara olanlar da var. Pazar günü öyle zannediyorum ki, çok çok farklı bir netice de 'evet' lehinde gelebilir. 'Evet' lehinde çıkacak olan bu netice, milli iradenin bu yeni yönetim sistemini ne denli benimsediğini de ortaya koyacaktır. Oran, 55'in altında gösterenler de var, 55-60 aralığında gösterenler de var.

"BEN HDP'NİN KAMPANYASINI GÖREMİYORUM! ÇÜNKÜ PARAYI DAĞA GÖNDERİYORLAR"

(AGİT İnsan Hakları Ofisi Direktörü Michael Link'in Die Welt Gazetesi'ne yaptığı açıklamalar) Sen bir defa HDP'nin üyesi misin Devlet CHP'ye de para yardımı yapıyor, aynı oran olarak eşit oranda, diğer partilere de HDP'ye de ciddi manada para veriyor. Birinci derecede para alan devletten AK Parti'dir, ikinci derecede CHP'dir, üçüncü derecede HDP'dir. Bunlar aldıkları parayı nerede kullandılar Seçim kampanyasında mı kullandılar Bunlar aldıkları paraları dolaylı yollarla dağa gönderiyorlar, sıkıntı burada. Kampanyada harca... Ben hiçbir yerde onların propaganda şeylerini görmüyorum. Niye harcamıyorlar, çünkü başka yerlere gitmesi lazım o paranın."

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara