Dolar

32,5394

Euro

34,9000

Altın

2.426,77

Bist

9.722,09

Erdoğan, Hamburg’daki son görüşmesini May ile yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Theresa May ile görüştü. Erdoğan, akşam saatlerinde ise Hamburg'dan ayrıldı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-08 20:59:47

Erdoğan, Hamburg’daki son görüşmesini May ile yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamburg Messe Konferans Merkezi'nde düzenlenen "G20 Liderler Zirvesi"nin ikinci gününde de ikili görüşmelerde bulundu.

Zirvenin ikinci gününde önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaklaşık bir saat görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra basına kapalı gerçekleşen "Afrika'yla Ortaklık, Göç ve Sağlık" temalı üçüncü çalışma oturumuna katıldı.

Erdoğan ardından Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri ve ABD Başkanı Donald Trump ile bir araya geldi.

"Dijitalleşme, Kadınların Güçlendirilmesi ve İstihdam" temalı dördüncü çalışma oturumuna katılan Erdoğan, İngiltere Başbakanı May ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

ERDOĞAN, HAMBURG'DAN AYRILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile TSİ 20.05'de Almanya'nın Hamburg şehrinden Türkiye'ye hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Hamburg Havalimanı'ndan yetkililer uğurladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker de Almanya'dan ayrıldı.

Haber Ara