Dolar

32,3355

Euro

35,2000

Altın

2.245,89

Bist

8.718,11

Erdoğan: Fırsatçılık yaparak ülkemizi can evinden vuranları unutmayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da AK Parti İl Başkanlığı yemeğinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ekonomik saldırıları fırsata çeviren kişileri unutmayacaklarını belirtti.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-20 18:20:09

Erdoğan: Fırsatçılık yaparak ülkemizi can evinden vuranları unutmayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da AK Parti İl Başkanlığı yemeğinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ekonomik saldırıları fırsata çeviren kişileri unutmayacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar:

'DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'

24 Haziran seçimlerinde Diyarbakır'da arzu ettiğimiz seçimlere ulaşamadık. Halbuki bu şehre yaptığımız yatırımların österdiğimiz emeklerin karşılığı çok daha fazla olmalıydı. Biz bunun sebebini kendimizde arıyoruz. Yeteri kadar çalışamadığımızı gösteriyor. Bunun için ilçe teşkilatımızın, bölge temsilcilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Kadın kolları gençlik kollarının çok çalışması lazım. Bundan sonra inşallah daha çok çalışacak, Diyarbakır'da en az ülke genelindeki oy oranına ulaşacağız. Çok çalıştığımızda gönlünü kazanamayacağınız kimse yoktur.

'FIRSATÇILARI UNUTMAYACAĞIZ'

Doğrudan ülkemizin ekonomisine saldırdılar. Kur, faiz, enflasyon araçlarıyla yüklendiler. Böylesine büyük bir dalgayı karşılamak kolay değildi. Eski Türkiye'yi çok daha büyük felaketle sonuçlandırdı.Gereken tedbirleri aldık, mekanizmaları oluşturduk, irtibatları kurduk ve durumu kısa sürede kontrol altına aldık. Önceliğimiz, üretimi, ihracatı, istihdamı yeniden şaha kaldırmaktır.

Biz bu sıkıntıyı çözdük, çözeriz ama fırsatçılık yaparak ülkemizi adeta can evinden vuranları da unutmayız.

'YOLUMUZDAN DÖNMEYİZ'

Siyasi hayatımız boyunca milletimizle hep haspi ve perdesiz bir iletişim mualinde olduğumuz için hamdolsun bunların hepsini de boşa çıkardık. Hangi mücadeleye giriştiysek, başarıyla neticelendirdik. Yeri geldi siyasi hayatımızı, yeri geldi canımızı ortaya koyduk ama yolumuzdan dönmedik.

Haber Ara