Dolar

32,3275

Euro

35,0894

Altın

2.298,00

Bist

8.984,15

Erdoğan, 'facetime' üzerinden gençlere seslendi

Berat Albayrak, 'Genç Kürsü' programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, 'facetime' programı üzerinden görüntülü aradı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-06 00:23:57

Erdoğan, 'facetime' üzerinden gençlere seslendi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Haliç Kongre Merkezi'nde, Hürriyet ve Adalet Derneği, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) ve AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Genç Kürsü" programına katıldı.

Program sırasında, Albayrak, gençlerin yoğun ısrarı üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, "facetime" programı üzerinden görüntülü aradı.

Salondakilere seslenen ve konuşması sürekli tezahüratlarla kesilen Erdoğan, gençlerle en azından telefonla görüşme fırsatı bulduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

16 Nisan'ın asıl galibinin gençler olacağını vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Tarih boyunca bizim gençliğimizi devamlı ötelemiş ve dışlamış olanlara karşı inanıyorum ki 16 Nisan, çok ciddi bir çıkış olacaktır. Yine inanıyorum ki 18-19-20-21 yaş grubu binlerce gencimiz var. Şu kalan 11 günlük süre içinde telefon diplomasisiyle bütün eş dost ahbapla görüşmek suretiyle özellikle gençliğimizin yönlendirilmesinde... Üzerinizdeki görevin ne kadar büyük olduğunu sizlere hatırlatmak istiyorum. Asım'ın nesli boş bir nesil değildir. Çünkü sizler parlamentoda gençler tarafından neler yapılabileceğini ortaya koyacaksınız."

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, burada yaptığı konuşmada, gençlerle interaktif bir şekilde programın devam etmesini istediğini belirterek, öğrencilerden referanduma ilişkin gelen soruları cevapladı.

Haber Ara