Dolar

32,4989

Euro

34,5993

Altın

2.472,20

Bist

9.573,30

Erdoğan dünya gençleri ile buluşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması'nda dünya gençleri ile bir araya gelecek

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-11 18:28:44

Erdoğan dünya gençleri ile buluşacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması'nda dünya gençleri ile bir araya gelecek.

9. Uluslararası Öğrenci Buluşması'nın final programı 15 Mayıs Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu'ndan gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı program için son hazırlıklarını yapan Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF), farklı sürprizlere imza atmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren UDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bolat, uluslararası öğrencilerle halkı bir araya getirmek istediklerini söyledi. Bu kapsamda 7 ülke, 43 farklı şehirde etkinlikler yaptıklarını anlatan Bolat, "Amacımız halkımızla uluslararası öğrencileri bir araya getirmek. Vatandaşlarımız her ne kadar iyi niyetli olsa da dışarıdan gelen insanlara biraz temkinli yaklaşıyor. Biz etkinliği özellikle Anadolu'nun her yerine yayarak vatandaşımızın uluslararası öğrencilerle kaynaşmasını hedefliyoruz. Konuklarımız hem bir kaç dakika içinde tüm dünya kültürlerinin birer özetini görme fırsatı bulacak hem de binlerce kilometre öteden gelen bu misafirlerini tanıyacak." dedi.

Bolat, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 15 Mayıs'taki final programı için herkesi Sinan Erdem Spor Salonu'na bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Ara