Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Erdoğan'dan YPG tepkisi

Erdoğan, YPG ile ilgili 'Bizden sınırlarımız boyunca, gözümüz göre göre bir terör devleti kurulmasına sessiz kalmamızı bekleyenler kusura bakmasınlar. Bizi hiç tanımamışlar demektir. ' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-01 20:00:57

Erdoğan'dan YPG tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Muhtarlar Buluşması'nda konuştu.

FETÖ'cülerin mahkemelerde üç maymunu oynadığını söyleyen Erdoğan, YPG ile ilgili de "Bizden sınırlarımız boyunca, gözümüz göre göre bir terör devleti kurulmasına sessiz kalmamızı bekleyenler kusura bakmasınlar. Bizi hiç tanımamışlar demektir. " ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

"Suçüstü yakalandıkları halde, şimdi mahkemelerde "görmedim, duymadım, bilmiyorum" diyerek üç maymunu oynuyorlar. Ama kendilerini bekleyen acı sondan kurtulamayacaklar. Bunu da açıkça söylüyorum. Siz kime bu oyunu oynuyorsunuz?

"YURTDIŞINA KAÇAN AĞABABALARINI DA BIRAKMAYACAĞIZ"

Sen F16'larla, helikopterlerle, tanklarla, modern silahlarla bu milletimin üzerine geleceksin hala 'görmedim, bilmiyorum, ben yapmadım' diyeceksin. Kimi aldatıyorsun Bütün belgeler, görüntüler ortada. Yurt dışındaki ağababalarının da peşlerini bırakmayacak, adım adım takip ederek hak ettikleri akıbete düçar olmalarını sağlayacağız. Milletimiz kendi gönlünde bunları zaten en ağır cezaya, ihanet cezasına mahkum etmiştir. Milletimiz adına karar veren mahkemelerin kararlarının da bu şekilde neticeleneceğinden şüphe duymuyorum.

"BİZİ HİÇ TANIMAMIŞLAR DEMEKTİR"

Bizden sınırlarımız boyunca, gözümüz göre göre bir terör devleti kurulmasına sessiz kalmamızı bekleyenler kusura bakmasınlar. Bizi hiç tanımamışlar demektir. Geçmişte kurumlarımıza sızmış, ihanet çetesi mensupları vasıtasıyla belki bu tür operasyonlar yapabiliyorlardı ama artık o günler geride kaldı."

Haber Ara