Dolar

32,5185

Euro

34,8008

Altın

2.421,09

Bist

9.708,67

Erdoğan'dan şehit ve gazi çocuklarına karne hediyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla şehit ve gazilerin çocuklarına karne hediyesi verildi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-22 17:33:08

Erdoğan'dan şehit ve gazi çocuklarına karne hediyesi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit ve gazi yakınları için gerçekleştirilen iftar programına katılan ve aralarında çocuk ve gençlerden oluşan 50 kişiye,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, bisiklet verildi.

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz'ın, şehit ve gazi ailelerine bizzat verdiği bisikletler, bugün üç aileden 4 ile 18 yaş arasında, 4 kız ve 3 erkek olmak üzere, toplam 7 çocuğa karne hediyesi olarak ulaştırıldı.

Küçükyılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Ankara'da ikamet eden şehit ve gazi ailelerin çocuklarına bisiklet hediye ettiklerini ifade etti.

"ŞEHİT AİLELERİ HİÇBİR ZAMAN YIKILMADI"

PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen 37 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin'in üç çocuğu Damla (10), Yağmur (13) ve Yusuf'a da (18) bisiklet hediye edildi.

Şehit Uğur Şahin'in 13 yaşındaki kızı Yağmur Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kendisine ve kardeşlerine hediye edilen bisikletler için çok sevindiklerini belirterek, "Şehit aileleri hiçbir zaman yıkılmadı, yıkılmayacak da. Bizi düşündüğü için Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

10 yaşındaki Damla Şahin de "Babam şehit olduğu için çok fazla üzülüyorum, çok kötü bir his. Babamı vuranların hepsi o kadar kötüler ki şehitlerin kanı yerde kalmayacak ve herkes dik duracak. Artık onlar yıkılacak ve onlar cehennemde yanacaklar." ifadelerini kullandı.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ediyoruz"

Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ve civarında yürütülen operasyonda şehit edilen Jandarma Astsubay Üstcavuş Turgay Topsakaloğlu'nun 4 yaşındaki kızı Beren Balım ile 8 yaşındaki Emir Kayra hediye bisikletler için mutlu olduklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Haber Ara