Dolar

32,3745

Euro

34,9906

Altın

2.326,10

Bist

9.100,75

Erdoğan'dan seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Kasım seçimleri sonrası yazılı açıklama yaptı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-02 02:14:19

Erdoğan'dan seçim açıklaması

1 Kasım Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti oyların yüzde 49,38'ini alarak 316 milletvekiliyle tek başına iktidarı kazandı. Seçim sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yazılı bir açıklama yaptı.

İşte Erdoğan o açıklaması;

1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu demokratik yarışta yer alan tüm partilerimizi, sandığa gidip oy kullanmak suretiyle milli iradenin tecellisini sağlayan tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Tek başına iktidar olan AK Parti'yi, Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu'nu kutluyorum. 

Türkiye'nin üzerine 7 Haziran sonrasında yeniden silahın, bombanın, şiddetin, kanın, gözyaşının, velhasıl terörün karanlık yüzünün gölgesini düşürmeye çalışan o yapıya, bölge halkı başta olmak üzere aziz milletimiz güçlü bir cevap vermiştir. 

1 Kasım seçimlerinin bir diğer önemli mesajı da, hiç şüphesiz, diğer muhalefet partilerine ve onların liderlerinedir. Sonuçlar, 7 Haziran seçimlerinde ikinci ve üçüncü olan partilerin, eskiden beri sergiledikleri uzlaşmaz ve rövanşist tavırlarını koalisyon görüşmelerinde de sürdürmelerinin, milletimiz tarafından tasvip edilmediğini göstermiştir.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara