Dolar

32,5532

Euro

34,8645

Altın

2.427,81

Bist

9.722,09

Erdoğan'dan önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar programında 'Birliğimiz, beraberliğimiz her zamankinden çok daha büyük önem arz ediyor' dedi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-12 23:53:12

Erdoğan'dan önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sporcu ve sanatçılarla Huber Köşkü'ndeki iftar programında yaptığı konuşmada net mesajlar verdi. Erdoğan, "Bizim ikide bir önümüze getirilen bu Türk'tü, Kürt'tü, Laz'dı, Çerkez'di, Gürcü'ydü, Abaza'ydı... Ben artık diyorum bizim kitabımızda bunların yeri yok," dedi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Birliğimiz, beraberliğimiz her zamankinden çok daha büyük önem arz ediyor. Bakın bir terör mücadelesi şu anda bizim için en önemli sıkıntıdır. Bu terörün kaynakları bellidir. Hele hele sanat camiamız bunu çok iyi bilir. Spor camiamızdaki dostlar, arkadaşlar bunu çok çok iyi bilir. Çünkü eğer bu ülke teröre kurban edilirse yazık olur. Şunu bilin ki Türkiye'nin birliği, beraberliği sadece Türkiye için değil bölge için ve dünyadaki mağdur, mazlum milletler için bir örnek teşkil edecektir" ifadelerini kullandı.

"BİZ BİRLİKTE OLURSAK BİZİ KİMSE YIKAMAYACAKTIR"

"Benim bir Cumhurbaşkanı olarak hep arzum isteğim şu, diyorum ki biz birlikte olursak, biz iri, diri, kardeş olursak hep birlikte Türkiye olursak, o zaman bizi kimse yıkamayacaktır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunu başarmamız lazım. Çünkü Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Bizim ikide bir önümüze getirilen bu Türk'tü, Kürt'tü, Laz'dı, Çerkez'di, Gürcü'ydü, Abaza'ydı... Ben artık diyorum bizim kitabımızda bunların yeri yok. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığında bütünleşmeye mecburuz, orada bir olmaya mecburuz, orada beraber olmaya mecburuz" şeklinde konuştu.

Haber Ara