Dolar

32,4858

Euro

34,9577

Altın

2.439,03

Bist

9.716,77

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'kontrollü darbe' yanıtı

Cymhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' iddiasına yönelik '15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' diyor, elinde dosyalar varmış. Varsa dosya açıkla' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-03 18:21:36

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'kontrollü darbe' yanıtı

TIMETURK|HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de valilik önünde düzenlenen toplu açılış törenine katılarak, vatandaşlara hitap etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' iddialarına yanıt veren Erdoğan, "İşi gücü yalan. Ama senin de mumun yatsıya kadar yanacak. Sandık demek bunlar için kabus. Kaçış yok bu kabusu yaşayacaklar" dedi.

Erdoğan, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' diyor, elinde dosyalar varmış. Varsa dosya açıkla, 16 Nisan'dan sonra sana bir faydası olmaz, şimdi açıkla. Ama işi gücü yalan. Ama senin de mumun yatsıya kadar yanacak. Sandık demek bunlar için kabus. Kaçış yok bu kabusu yaşayacaklar. Onların kabusu, benim milletimin bayramıdır."

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

"9.30'da darbe mi olur diye sordum ben kendilerine. Onlar da önceden deşifre oldular ifadelerini kullandılar. Demek ki bu onların önceden bu darbeden haberleri olduğu anlamına geliyor. Ayrıca FETÖ'cülerin ifadeleri de kontrollü darbe olduğu kanısını güçlendiriyor.

Özel bir dosya hazırladım. Daha sonra bu özel dosyaları aktarabileceğim bir toplantı yapabilirim."

Haber Ara