Dolar

32,5206

Euro

34,7468

Altın

2.494,20

Bist

9.524,59

Erdoğan'dan Karamollaoğlu'na: Sivaslısın, Sivaslıya ihanet ediyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı televizyon programında Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'na, 'Sivaslısın, Sivaslıya ihanet ediyorsun' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-22 00:32:22

Erdoğan'dan Karamollaoğlu'na: Sivaslısın, Sivaslıya ihanet ediyorsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'na tepki gösterdi.

Temel Karamollaoğlu'nun Sivas mitinginde 'Hızlı trenin Sivas'a girmesine izin vermeyeceğim. Çünkü göç sağlıyor' sözleri dikkat çekmişti.

'İHANET EDİYORSUN!'

Erdoğan canlı yayında Karamollaoğlu'na tepki göstererek, 'Sivaslısın, Sivaslıya ihanet ediyorsun... Hızlı treni Sivas'a sokmayacakmış. Hızlı tren göçü hızlandırırmış. Sivaslı kardeşim neden bunun lüksünden istifade etmesin..' dedi.

PKK TEPKİSİ

Erdoğan, Temel Karamollaoğlu'nun "Siz boş dağları bombalıyorsunuz. Kandil'de bir tane PKK'lı kalmadı' sözlerine cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temel Bey'e üzülüyorum. Temel Efendi 'Boş dağları vuruyorsunuz, vuracaksın...' Geçen yeni bir operasyon yaptık. Bu operasyonda da istihbaratımız bunların lider kadrolarını toplantı halinde oluşlarının bilgisini verdi ve onları toplantı halinde uçaklarımız vurdu ve 35 lider kadrodan bunların adamı öldü, etkisiz hale geldi." dedi.

Haber Ara