Dolar

32,3754

Euro

35,0133

Altın

2.325,64

Bist

9.103,47

Erdoğan'dan Kani Beko'ya telefon!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DİSK Genel Başkanı Beko'yu Ankara'daki saldırı nedeniyle aradı...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-10 21:53:57

Erdoğan'dan Kani Beko'ya telefon!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 86 kişinin öldüğü, 186 kişinin yaralandığı Ankara'daki bombalı saldırı nedeniyle DİSK Genel Başkanı Kani Beko'yu arayarak taziyelerini iletti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan bilgide; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki bombalı saldırı nedeniyle DİSKGenel Başkanı Kani Beko'yu telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti ve hayatını kaybedenler için taziye dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Ankara'daki Emek Barış ve Demokrasi Mitingi'nin katılımcıları arasında yer alan DİSK'in Genel Başkanı Beko'yu telefonla aradı.

Erdoğan, birçok vatandaşın hayatını kaybetmesine, birçok vatandaşın da yaralanmasına yol açan saldırılarla ilgili olarak Beko'ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, patlamada hayatlarını kaybedenler için tekrar taziyelerini iletti.

Erdoğan, ülkenin huzuruna kasteden menfur saldırının aydınlatılması için devletin tüm imkanlarının seferber edildiğine dikkati çekerek, olayın takipçisi olacağını vurguladı.

Toplumun tüm kesimlerinin 'terör'ün karşısında olmasının, duyarlı ve sorumlu bir davranış sergilemesinin önemine işaret eden Erdoğan, hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa dileğinde bulundu.

Beko da saldırının tüm Türkiye'yi üzüntüye boğduğunu belirterek, CumhurbaşkanıErdoğan'a sergilediği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara