Dolar

32,5154

Euro

34,7314

Altın

2.487,30

Bist

9.524,59

Erdoğan'dan İnce'ye: Sen Amerikalılardan yeni telefon bekleyedur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'deki mitingde vatandaşlara hitap etti. Zaman zaman Amerikalardan kendisine telefon geldiğini iddia eden Muharrem İnce'ye seslenen Erdoğan 'sen telefon beklemeye devam et, bak biz neler yapıyoruz' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-13 18:56:24

Erdoğan'dan İnce'ye: Sen Amerikalılardan yeni telefon bekleyedur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki mitingde vatandaşlara hitap etti. Zaman zaman Amerikalardan kendisine telefon geldiğini iddia eden Muharrem İnce'ye seslenen Erdoğan 'sen telefon beklemeye devam et, bak biz neler yapıyoruz' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

OVİT TÜNELİ

Birileri kekle pastayla muhallebiyle uğraşırken, biz, Türkiye'yi bir hayaliyle daha buluşturduk.

Bay Muharrem, Edirne'deki terörist destekçisini yargıdan kurtarmanın hesabını yaparken, biz Rizeli, Erzurumlu, Trabzonlu hemşehrilerimizi yol eziyetinden kurtardık.

"SEN AMERİKALILARDAN GELECEK YENİ TELEFONU BEKLEYEDUR..."

Bay Muharrem, ABD'den gelecek yeni telefonu bekleyedursun biz, dün Azerbaycan, KKTC, Ukrayna, Sırbistan cumhurbaşkanlarıyla beraber Türkiye bölgesini, enerji merkezine dönüştüren TANAP Projesi'ni hayata geçirdik.

"KENDİSİ ZENCİ TÜRKMÜŞ, BEN BEYAZ TÜRKMÜŞÜM..."

Çıkmış diyor ki; 'Ben zenci Türklerdenim, Erdoğan Beyaz Türk.' Ne dersen de, bunlar tutmaz. Ben, bu ülkenin has evladıyım. Hiç bir zaman beyaz Türk olmakla övünmedim. Sadece bu memleketin, bu milletin hizmetkarı olmakla övündüm.

Biz, Allah'ın izniyle cari açığı falan hallederiz. Ülkemizin şu an en büyük açığı muhalefet açığıdır. Onu da halledeceğiz.

Ülkemizin 16 yılda müspet yönde mesafe alamadığı tek alan, muhalefetin kalitesi ve kalibresidir.

Son zamanlarda muhalefetin adayı milliyetçi, muhafazakar, mütedeyyin kesime şirin gözükmek için adeta 40 takla atıyor.

Başörtüsü özgür olmasın diye imza atan bay Muharrem, bugün seçim meydanlarında olmadık taklalar atıyor.

O gün yasakların devamı için Anayasa Mahkemesi'nin kapısında nöbet tutan Bay Muharrem, bugün meydanlarda özgürlükten bahsediyor. Biz senin cemaziyelevvelinizi biliyoruz.

Biz, bugüne kadar miting meydanlarında ne söylediysek Mecliste de aynısını söyledik. Diyarbakır'da, Hakkari'de neyi savunuyorsak, Trabzon'da, Rize'de, Giresun'da ve Adana'da da aynısını savunduk. Çift dilli, çift kimlikli, iki yüzlü siyaseti asla partimizin kapısından içeri sokmadık.

Başörtüsü konusunda neler yaptığınızı biliyoruz. Bunun adı siyaset değil, bunun adı takiyedir, omurgasızlıktır, iki yüzlülüktür.

Rize'de deniz doldurularak, 300 dönüme yakın bir alanda bir şehir hastanesinin yapılmasıyla ilgili çalışma başladı.

Bu millet asıl takiyecilere nasıl 15 Temmuz'da meydanı bırakmadıysa onların çakmalarına da 24 Haziran'da meydanı bırakmayacak.

FETÖ'cü taktiklerle Pensilvanya'dan aldığınız akıllarla vatandaşlarımızın aklını çelebileceğinizi zannetmek, tamamen beyhude bir uğraştır.

Haber Ara