Dolar

32,3367

Euro

35,1478

Altın

2.241,97

Bist

8.741,33

Erdoğan'dan Fox TV muhabirinin sorusuna sert yanıt

ABD seyahati öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, FOX TV muhabirinin 'Tank Palet Fabrikası' sorusuna çok sert cevap verdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-09-21 14:26:29

Erdoğan'dan Fox TV muhabirinin sorusuna sert yanıt

ABD'ye hareketi öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FOX TV muhabirinin "Tank-Palet Fabrikası" sorusuna "Açık bir şey söyleyeceğim. FOX TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın. Bir defa dürüst olun." diyerek tepki gösterdi.

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti;

"Kılıçdaroğlu hayatını yalan üzerine düzenlemiş olan bir siyasidir. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı buranın satın alma veya satma böyle bir şey olmadığını söylüyor. Hukukta bir kaide var önce bunu öğreneceksiniz. Müddei iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Kılıçdaroğlu önce Arifiye satılmış mıdır satılmamış mıdır bunu ortaya çıkarması lazım. Burası kiraya verilmiştir. Biz bir işi yaptığımızda ülkemiz bundan ne kazanır buna bakarak yaparız.

FOX'UN ÖNCE YAYIN POLİTİKASINI DEĞİŞTİRMESİ LAZIM

Ne işçi ne de memur çıkarılmıştır. Fakat Bay Kemal hayatını bu tarz yalanlar üstüne kurduğu için bana ne getirir diye düşünüyor. Bu zat belediyelerden kimse çıkarılmayacak çıkarılırsa bunlar bana gelsin demedi mi? Bütün belediyelerde işçiler kapıya konuyor. Ne oldu? Bunlarla ilgili FOX bir haber yapıyor mu? FOX, işçi emekçi arkadaşlarımızın yanında duruyor mu? Önce yayın politikasını bir kez FOX'un değiştirmesi lazım. Partimin sözcüsü Kılıçdaroğlu'na gereken cevabı verdi. Ama hiç aynı yerde tökezleyip duruyor."

Haber Ara