Dolar

32,5473

Euro

34,8951

Altın

2.432,20

Bist

9.645,02

Erdoğan'dan fırsatçılara karşı dikkatli olunması çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Erdoğan, 'Bu tür zamanlarda biliyorsunuz bazıları fırsat kollamaya kalkar. Bu fırsatlara asla bizler kapı aralamayalım.' ifadelerini kullandı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-25 17:26:26

Erdoğan'dan fırsatçılara karşı dikkatli olunması çağrısı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Erdoğan, beraberinde TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitiren anne Ayşegül Civelek ile oğlu Muhammet Salih Civelek'in Mevlana Camisi'ndeki cenaze töreninin ardından Merkez Sürsürü ve Mustafa Paşa mahallerine geçti.

Erdoğan burada yıkılan binalarda yürütülen arama ve kurtarma çalışmalarını yerinde izleyerek yetkililerden bilgi aldı. "Devletimiz tüm imkanlarını tüm kurumlarıyla kullanmayı sürdürecek. Ama yaralı ama canlı, insanımıza ulaşmanın gayreti içerisindeyiz" diyen Erdoğan, "Enkazdaki çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Fırsatçılara karşı dikkatli olunması çağrısında bulunan Erdoğan "Bu tür zamanlarda biliyorsunuz bazıları fırsat kollamaya kalkar. Bu fırsatlara asla bizler kapı aralamayalım." diye konuştu.

Haber Ara