Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Erdoğan'dan FETÖ operasyonları yorumu: At izi it izine karıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ operasyonları ile ilgili at izinin it izine karıştığını, 'Ben bir şey atayım da nasılsa tutar' diyenlerin olduğunu söyledi

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-07 10:21:35

Erdoğan'dan FETÖ operasyonları yorumu: At izi it izine karıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Zirvesi için gittiği Çin'den yurda dönüşünde uçakta beraberinde götürdüğü gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, FETÖ operasyonları ile ilgili "At izi, it izine karışmış vaziyette" ifadesini kullandı.

Erdoğan, FETÖ operasyonlarıyla ilgili, "FETÖ ile mücadele çerçevesinde ihraç edilenleri kriptoların seçtiği, asıl kriptoların ise halen görevde durduğu, yanlış insanların gönderildiği söyleniyor..." sorusuna şu karşılığı verdi:

AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI

"Bunu söyleyenler kendilerine göre doğru da söyleyebilirler. Ama şu var ki at izi, it izine karışmış vaziyette. 'Ben bir şey atayım da nasılsa tutar' diyenler var. Bazıları böyle yapıyor. Özellikle yazılı ve görsel medya dünyasında bu çok var. Bazen fırsat bulduğumda TV'leri izliyorum. Öyle yorumlar yapıyorlar ki suçladıkları o insanın bu işle hiç alakası yok. Ama o insana o yaftayı yapıştırıyor. Bunlar doğru şeyler değil. Bu tür yanlışlıklardan uzak durmak lazım."

Haber Ara