Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Erdoğan'dan Batı'ya rest: Ne dediği önemli değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'ye yapılan operasyona tepki gösteren Batı'ya resti çekti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-06 16:57:47

Erdoğan'dan Batı'ya rest: Ne dediği önemli değil

TİMETÜRK|HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde düzenlenen törende gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

HDP'li vekillere düzenlenen operasyona tepki gösteren Batı'ya resti çeken Erdoğan, "Benim için aslolan milletimdir. Batı'nın ne dediği önemli değil, Batı ne zaman bizim için hayırlı rüya gördü. 53 sene AB'nin kapısında bekletilen Türkiye için Batı'dan ne bekleyeceğiz. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.. Bundan sonra bizim için şu ne der, bu ne der diye bir ölçü yoktur." dedi.

Erdoğan, Batı'nın bu tavrından endişesi olmadığının da altını çizdi ve Batı'nın şu anda ağzına bakın. Bu düzenleme AYM'ye götürüldü. O da hukuka uygun buldu. Genel başkanlar dahil olmak üzere ilgili milletvekilleri ifadelerini vermeye başlamıştır. Ancak bir parti bu konuyu tahrik unsuruna getirmeye başlamışlardır. Dokunulmazlıklar üzerinden Meclis'e, Devlet'e, millete meydan okuyan bu densizlerin amacı Türkiye'yi uluslararası arenada sıkıntıya sokmaktır. Benim bu saldırılardan en ufak korkum, endişem yoktur." ifadelerini kullandı.

Haber Ara