Dolar

32,3657

Euro

34,9677

Altın

2.325,64

Bist

9.135,30

Erdoğan: Çok sayıda şehidimiz var

Cumhurbaşkanı Erdoğan A Haber'de katıldığı programda konuşuyor. Erdoğan'ın gündeminde Hakkari Dağlıca'da çok sayıda şehit verdiğimiz PKK saldırısı var dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-06 22:00:16

Erdoğan: Çok sayıda şehidimiz var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

 DAĞLICA SALDIRISI 


Herşeyden önce üzüntülüyüz. Genelkurmay, Valilik ve oradaki kolordu komutanı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bir güvenlik toplantısı yapılıyor Ankara'da.

"Üzüntülüyüz, çalışmalar devam ediyor. Başımız sağolsun.

Dağlıca'da yapılan bir temizlik neticesinde böyle bir olay meydana geliyor. Zırhlı araçların ard arda geçişi sırasında böyle bir olay oluyor. Temennim odur ki şu an yapılacak açıklama ve orada alınacak önlemler çok daha kararlı olacaktır.

Bölgede atılacak adımlar daha kararlı olacak

Teröre karşıyız deyip elinizi taşın altına koymazsanız bir şey olmaz.

Malum parti terör örgütünü arkasına alarak hareket ediyor.

TERÖRE KARŞI ORTAK BİR TAVIR YOK

Teröre karşı ortak bir siyasi dil geliştiremedik. Suriye ile ilgili bir karar alındı. Neler yaşadık, sonuç olarak karar alındı. Teröre karşı ortak bir tavır alınması ve ortak bir blok oluşturulması gerekiyor.Bu terömrle mücadelede milli birlik ve kardeşlik olması gerekiyor.Milli birlik ve kardeşlik projesine bir parti karşı çıktı. Milliyetciysen buna karşı çıkmayacaksın.Terörle mücadelede birlik ve beraberlik şart.

SÜREÇTE SİLAH STOĞU YAPILDI

Çözüm sürecine ihanet ederek değerlendirildi. Çözüm süreci bunlar silah stoklama süreci olarak değerlendirdi. Çok ciddi bir silah stoklaması yaptılar. Şimdi Valilikler vasıtasıyla sokağa çıkma yasağı ilan ederken evlerde kimler var. Bunu görecek. Bunun amacı bu. Bu OHAL değildir. Sürelidir.

TERÖRE KARŞI ORTAK BİR TAVIR YOK

Teröre karşı ortak bir siyasi dil geliştiremedik. Suriye ile ilgili bir karar alındı. Neler yaşadık, sonuç olarak karar alındı. Teröre karşı ortak bir tavır alınması ve ortak bir blok oluşturulması gerekiyor.Bu terömrle mücadelede milli birlik ve kardeşlik olması gerekiyor.Milli birlik ve kardeşlik projesine bir parti karşı çıktı. Milliyetciysen buna karşı çıkmayacaksın.Terörle mücadelede birlik ve beraberlik şart

Bunlar Türkiye'yi, Türkiye devletini batı ülkelerine şiakayet edecek kadar alçalmışlardır. bunlar cenazelere gelir orada nasıl bir manipüle ederiz, ne  çıkartabiliriz diye düşünüyorlar.

Bunlar acılardan rant elde etmeye çalışıyorlar. biz o kayıtları önlerine döktüğümüzde ne cevap verecekler, bunlarda o yüz yok ki, neyse at denize balık bilmezse Halik bilir.

KAÇAK SAVCILARIN İADESİ

Bunların işlemiş oldukları şuç İnterpoL suçuna girmediği için İntepol'den istemedik, o şekilde aranmıyor. O şekilde değil normal suçlu olarak iadesini istedik. İadeler konusunda çatışmalar devam ediyor.

DAEŞ'İ VURUYORUZ, YARDIM ETMİYORUZ

DAEŞ bir terör örgütüdür, Onlarlar da mücadelemiz demev etmektedir. PKK ve DAEŞ'le mücademiz devam edecektir.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara