Dolar

32,4615

Euro

34,7272

Altın

2.486,18

Bist

9.524,59

Erdoğan: Çok farklı bir proje ile geldim, detaylarını canlı yayında anlatacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, 'Bugün size çok farklı bir proje ile geldim. Bugün size anlatacaklarımı hiçbir yerde anlatmadım ama detaylarını yarın Kanal D-CNN Türk ortak yayınında anlatacağım' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-06 17:20:04

Erdoğan: Çok farklı bir proje ile geldim, detaylarını canlı yayında anlatacağım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bugün size çok farklı bir proje ile geldim. Bugün size anlatacaklarımı hiçbir yerde anlatmadım ama detaylarını yarın Kanal D-CNN Türk ortak yayınında anlatacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

İnşallah bu seçimler bir dönüm noktası olacak. Zira bunun arkasından malum Mart'ta belediye seçimleri geliyor. İnşallah bu seçimlerde Muğla kendine yakışanı yapacak. 24 Haziran'da güçlü meclis için cumhurbaşkanlığında şahsımı, mecliste AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız? Vakit Türkiye vakti diyor muyuz?

İnşallah sizlerin desteği ile Türkiye şahlanacak. Kardeşlerim şunu unutmayın Muğla demokrasi şehridir. Bay Kemal'in dediği gibi değildir. Bay Kemal teröristlerle beraber yürüyor, adayları Muharrem Edirne'dekini ziyaret ediyor. 53 Kürt kardeşimi öldüren adamı ziyaret ediyorlar. Neymiş Cumhurbaşkanı adayıymış, cumhurbaşkanı adayı teröre bu kadar bulaşabilir mi?

AVRUPA'DA SANDIKLARI PATLATIN

Avrupa'da PKK'lı teröristlerin gösteri yapma izni veriyorlar. Bize vermiyorlar. Yarın oy verme işlemi başlıyor, Batıdaki kardeşlerim orada da sandıkları patlatın. Bu aralar Bay Kemal'e bir şeyler olmuş. İmam Hatiplere kafayı takmış. 3 sene öğretmenlik yaptım diyor, bir garip adam, ne zaman ne söyleyeceği belli değil. Sen daha çırak bile olamadın. Biz bu yola dün çıkmadık.

Siz çırak bile olamadınız, biz 40 yıldır siyaset meydanındayız, biz çıraklığımızı belediye başkanlığımızda yaptık. CHP kirliliktir, susuzluktur, hava kirliliğidir. İstanbul'un Ümraniye'sinde çöp dağı patladı. CHP vardı. Size bir müjde veriyorum, Muğla stadını inşallah Millet Bahçesi'ne dönüştüreceğiz. Yeni stadı da yapacağız inşallah.

KANAL D-CNN TÜRK YAYININDA ANLATACAĞIM

Biz seçim meydanlarında yaptıklarımızı, halen yapmakta olduklarımızı, yapacak olduklarımızı, 2023, 2051, 2071 vizyonlarımızı anlatıyoruz. Onlar sadece yıkmayı anlatıyorlar. Bugün size çok farklı bir proje ile geldim. Bugün size anlatacaklarımı hiçbir yerde anlatmadım ama detaylarını yarın Kanal D- CNN Türk ortak yayınında anlatacağım.

GEL BAKALIM MUHARREM DİYE ÇAĞIRIYORSUN

Şimdi Bay Kemal iki de bir tek adam tek adam diyor. Türkiye'de bir tek adam varsa o sensin. Parlamentonun içinden kendi arkadaşlarını kovuyorsun. Cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşına ‘gel bakalım Muharrem' diyorsun. Muharrem ne yapıyor, yenildin yenildin yenildin artık çekil diyor. Al birini vur öbürüne. Hiç farkları yok. Ama bizim böyle dertlerimiz var mı? Biz milletimizle birlikteyiz. Bunlara kalsa Türkiye'yi 1940'lara, 70'lere, 90'lara geri götürecekler.

BUNLARI DA YIKACAK MISINIZ?

Değerli kardeşlerim ben sizlere daha ne anlatayım. Bunların halini görüyorsunuz. Bunlar bu ülkeye Cumhurbaşkanı olacak öyle mi? Buradan tüm milletime sesleniyorum ve diyorum ki size bu vaatlerle gelenlere şunları da sorun. AK Parti Türkiye'de 585 bin yeni öğretmen göreve başlattı onları da görevden alacak mısınız? AK Parti 131 yeni üniversite açtı siz onları da kapatacak mısınız? AK Parti Türkiye'ye 1245 yeni hastane kazandırdı onları da kaldırıp atacak mısınız?

AK Parti Türkiye'de 5 bine yakın ambulansı hizmete soktu? Bunları da hurdaya atacak mısınız? AK Parti 817 bin yeni konut yaptı, onları da yıkacak mısınız? AK Parti Türkiye'de 20 bin km yeni bölünmüş yol yaptı, siz bunları da sökecek misiniz? AK Parti Türkiye'de yüksek hızlı tren hatları yaptı, siz yeniden kara trene mi döneceksiniz? AK Parti Türkiye'de 29 yeni havalimanı yaptı bunları kapatacak mısınız? AK Parti doğal gaz kullanımını 78 ile çıkardı. Bunları da yıkıp atacak mısınız? AK Parti emeklilerin maaşını 4 katına çıkardı, siz bunları eski seviyeye mi indireceksiniz?

Haber Ara