Dolar

32,4554

Euro

34,9806

Altın

2.435,53

Bist

9.772,24

Erdoğan: Çifte standartlı yaklaşımın devam ettiğini görüyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Tüm çabalarımıza rağmen terör ve yükselen aşırı akımlarla mücadeledeki çifte standartlı yaklaşımın devam ettiğini görüyoruz' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-10 21:26:49

Erdoğan: Çifte standartlı yaklaşımın devam ettiğini görüyoruz

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da büyükelçiler ile iftar programında bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, "Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerine 10 binlerce tır silah, araç, gereç ücretsiz olarak verilmektedir ve şu anda biz onlarla mücadele veriyoruz." dedi.

Terörle mücadeye vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm çabalarımıza rağmen terör ve yükselen aşırı akımlarla mücadeledeki çifte standartlı yaklaşımın devam ettiğini görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BM ile diğer uluslararası ve bölgesel örgütlere 15 Mart'ın İslamofobiye Karşı Uluslararası Dayanışma Günü olarak kabul edilmesi çağrısında bulunduk. Bu çağrımızın hayata geçmesi için ülkelerinizin desteğini bekliyoruz." diye konuştu.

Müslümanların küresel düzeydeki mağduriyetlerine de değinen Erdoğan, "Haksız muamele, ön yargılı yaklaşımlar, basmakalıp genellemeler, ayrımcılık, hoşgörüsüzlük ve nefret söylemlerinin küresel düzeyde en büyük mağduru Müslümanlardır." dedi.

Haber Ara