Dolar

32,3119

Euro

35,0621

Altın

2.278,19

Bist

8.994,47

Erdoğan: CHP'de bugün Kandil'dekinin hatırı sayılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahya mitinginde yaptığı konuşmada, 'CHP'de bugün Kandil'dekinin hatırı sayılıyor.' ifadelerini kullandı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-21 17:55:54

Erdoğan: CHP'de bugün Kandil'dekinin hatırı sayılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya mitinginde yaptığı konuşmada, "CHP'de bugün Kandil'dekinin hatırı sayılıyor." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar:

Kütahya 24 Haziran'da bizi yalnız bırakmadı. 2002'den beri Kütahya Milli iradenin sembolü oldu.

'HEPİMİZ SANDIĞA GİDECEĞİZ'

Son günlerde biti tekrar kanlanan bölücü örgüte Kandil'i, Sincar'ı, bulunduğu her yeri mezar etmek için bu seçimden güçlü çıkmalıyız. Güneyimizdeki terör koridorunu tamamen kesmek için bu seçimlerden güçlü çıkmalıyız. Zaferin şehri Kütahya'dan yeni bir rekor bekliyorum. Sandığa gitmemek yok. Hepimiz sandığa gideceğiz.

31 Mart Demokrasi Bayramınız şimdiden kutlu olsun. Nevruz; muhabbetin, kardeşliğin, sevginin, kalplerde yeşeren umutların bayramıdır. Nevruz, toprakla beraber gönüllere düşen cemrelerin bayramıdır. Her kim bunu sokak terörüne kurban ediyorsa o Nevruz'un manasını anlamamış demektir. Maalesef ülkemizde çıkarlarını korumak için, Nevruz gibi Cumhuriyet gibi ortak değerlerimizi hoyratça istismar edenler hep oldu. Bu çevreler kendi menfaatleri bozulmasın diye yıllarca bu kavramların üzerinde tepindi durdu. Bunu en çok bölücü örgütle CHP zihniyeti yaptı. Nevruz dediler bölücü örgütün paçavralarına sarıldılar. Milletin inancına, mukaddesatına hakaret ettiler. Bıyıkları yeni terlemiş Mehmetçiğimizi şehit ettiler. Başörtüsünü üniversitedeki kızlarımıza çok gördüler. O rektör yardımcısı kendi milletvekilleri oldu. O kızlarımızı ikna odalarında nasıl ağlattığını biliyorum. Onlara nasıl zulmettiklerini biz biliyoruz.

'BUKELAMUN OLSA BU KADAR RENK DEĞİŞTİRMEZ"

Siz kendinizi kandırabilirsiniz, ama bizi kandıramazsınız. Şimdi istediği üniversiteye istediği gibi kızlarımız da gidebiliyor mu? Başı açık, başı örtülü diye bir dert var mı? Kendi marjinal ideolojileri için ortak değerlerimizin hepsini tepe tepe kullandılar. Bugün de aynısını yapıyorlar. İstismar düzenlerini, yağma düzenlerini bugün de devam ettirmeye çalışıyorlar. CHP bir taraftan Atatürk'ün kurduğu partiyiz diyor diğer taraftan Kandil'in uzantılarıyla seçim ittifakı yapıyor. Hem Cumhuriyetçiyiz diyorlar hem de Cumhuriyete saldıranlara yoldaşlık ediyorlar. İslam dünyasından kaynaklanan terör ifadesiyle müslümanları töhmet altında bırakıyorlar. Ezanla sorunumuz yok diyorlar, hem de İstiklal Caddesi'nde ezan-ı Muhammedi'yi ıslıklayanlara kol kanat geriyorlar. Rüzgar gülü olsa bu kadar sağa sola dönmez. Bukelamun olsa bu kadar sık renk değiştirmez.

"OY YOKSA HİZMET YOK DİYOR!'

Gidip de Avrupa Parlamentosu'nda bölücü örgütle yanyana fotoğraf çektirmez. İşte Hatay Belediye Başkanı 'oy yoksa hizmet yok' diyor. Kibir kulesi yahu! CHP'de bugün Kandil'dekinin hatırı sayılıyor. Eş başkanlarının sözü Bay Kemal ve hanımefendiden daha fazla geçiyor. Bu adam Kürt değil ha! Bu Kürt kardeşlerimizin üzerinden oy devşiren birisi.

Haber Ara