Dolar

32,3702

Euro

34,9714

Altın

2.325,52

Bist

9.137,23

'Erdoğan, bizi ailede biri gibi gördü'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Huber Köşkü’nde verilen iftar davetine katılan sanat ve spor camiasının ünlü isimler davete ilişkin önemli açıklamalarda bulundu...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-21 07:11:08

'Erdoğan, bizi ailede biri gibi gördü'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tarabya'daki Huber Köşkü'nde sanat ve spor dünyasının önemli isimlerine verdiği yemeğe katılanlar, davete ilişkin ayrıntıları anlattı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Geceyi Afrikalı Ali olarak tanınan radyocu Ali Şentürk sundu. Sanatçı Mustafa Ceceli iftar öncesi ezan okudu. Geceye katılan ünlüler, geceyle ilgili duygularını dile getirdi:

Mustafa Ceceli: Devletin en yüksek kurumunun sanatçı ve sporcularla dirsek temasında bulunmasını, bu tarz etkinliklere davet etmesini çok olumlu buluyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın davetlilerle tek tek ilgilenmesi de üzerinde durulması gereken bir husus.

Yavuz Bingöl: Sayın Cumhurbaşkanımız teröre karşı ortak güçlü bir tavır ve birlik istedi. Sanatçıların ve spor camiasının gücünün siyasetçilerin gücünden daha az olmadığına vurgu yaptı. Anlamlı bir geceydi.

Emrah Erdoğan: Sanata ve sanatçıya her daim önem veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan hanımefendiye bu güzel iftar davetleri için kendim ve ailem adına teşekkür ederim.

Hande Yener: Sporun ve sanatın değerinin, öneminin altının kalınca çizildiği bir buluşma oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu husustaki tavrı belli. Haliyle bu da bizlere sorumluluklar yüklüyor.

Seda Sayan: Sayın Cumhurbaşkanı ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendi konuklar ile tek tek ilgilendi. Muazzam bir samimiyet içinde dualar ve Mustafa Ceceli'nin okuduğu ezan ile oruçlar açıldı.

Cumhurbaşkanımız da kıymetli eşi de her zaman olduğu gibi tüm samimiyetleri ile misafirperverliklerini bir kez daha gösterdi. Ayrıca Ceylan, Hakan Altun, Berdan Mardini ve bana; şarkılar veren eşim Erkan Çelik, gecede Sayın Cumhurbaşkanımıza sözü ve bestesi kendisine ait olan 'Büyük Başkan Recep Tayyip Erdoğan' isimli CD'yi de takdim etti.

İbrahim Sadri: Sayın Cumhurbaşkanımızın sanatçı ve sporculara verdiği iftar davetinde bulunmak hem güzel hem önemliydi. Ülkemizin sanat üreten ve ürettiği sanatı toplumla paylaşmaya çalışan değerli isimleriyle birlikte bir ramazan akşamını paylaşmak özellikle bu dönemde çok daha kıymetliydi.

Devletin en üst derecesinde, sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında sanat ve spora ilişkin düşüncelerini dinleme imkânına sahip olduk.

Ece Erken: Cumhurbaşkanımızın her zaman olduğu gibi bize sahip çıkması mutluluk verici. Bu yıl daha önce göremediklerimiz de geldi, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Berdan Mardini: Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleşen iftar davetine birçok isim geldi. Ben de bu iftara katılmaktan onur duydum. Ülkemizin geçtiği bu sancılı dönemde her birimizin üzerimize düşen görevleri hakkıyla ve layıkıyla yerine getirmemiz toplumsal sorumluluktur.

Her şeyden önce şahsım olarak her zaman ve her dönem Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemiz için attığı her adımın ve her uygulamanın destekçisi olmuşumdur. Her şey daha huzurlu günler ve barış için. Gelin bir olalım. Hayırlı ve huzurlu ramazanlar dilerim.

Reyhan Karaca: Sayın Cumhurbaşkanı ve değerli eşinin sanat ve spor camiasını ağırladığı iftar yemeğinde buluştuk. Cumhurbaşkanımız ve eşi bizleri muhteşem ağırladılar. Bu özel akşamda bulunduğum için müteşekkirim.

Bülent Ersoy: Fevkaladenin fevkinde bir sunum ve de eksiksiz bir misafirperverlik nezaketinin büyük ustalıkla birleştirilerek sergilendiği, görülüp yaşanması gereken nadide bir geceydi. Teşekkür, tebrik ve takdirlerimle.

Sibel Can: Geçen yılki iftar davetine Engincan'la beraber gitmiştim. Engincan master için İngiltere'de olduğundan küçük oğlum Emir'le katıldım. Emir'in politikaya büyük merakı, ilgisi var ve Sayın Cumhurbaşkanımızı da çok seviyor.

İbrahim Tatlıses: 1968'de İstanbul'da Baltalimanı Emirgan'daki Behçet Kemal Çağlar Okulu'nun inşaatında çalışırken Sarıyer'e gezmeye giderdik. Kalender Ordu Evi'nin önünden geçerken hemen üstünde de Huber Köşkü varmış. Kimin aklına gelirdi ki yıllar sonra Cumhurbaşkanı seni oraya davet edecek?

Nasıl inanacaksın ama oluyormuş. Allahıma hamdolsun, şükürler olsun. Orhan Gencebay'la yan yana. Sakın umutsuzluğa kapılmayın, bir gün siz de hayal bile edemeyeceğiniz yerde olabilirsiniz.

Esra Erol: Ramazan bereket, hayır, dostluk, merhamet ayıdır. Önceki gece Sayın Cumhurbaşkanımız ve eşi hanımefendinin verdiği iftar davetinde olmak benim için mutluluk vericiydi. Bu vesileyle meslektaşlarımızla bir araya gelme fırsatı da bulduk.

Gecede Cumhurbaşkanımızın, dünyada da yıldız olmuş futbolcumuz Arda Turan'a yapılan haksızlığı dile getirmesi çok önemliydi. Ayrıca spor ve sanat camiasının kaynaşması açısından da anlamlı bir geceydi.

Linet: Sayın Cumhurbaşkanım ve değerli eşinin iftarına davet edilmek, o mukaddes yemeği paylaşmak beni azınlık olarak çok mutlu etti. Mustafa Ceceli ezan okuyunca içim huzurla doldu.

Geçen hafta basın mensubu kardeşlerime verdiğim Kuran-ı Kerim'den Cumhurbaşkanıma da hediye ettim. Babalar Günü'nü hiç yaşamadım, bilmiyorum 5 yaşında iken kaybettim babamı.

Bu davete baba evine Babalar Günü kutlamaya gider gibi gittim. O yüce gönüllü Cumhu rbaşkanım beni, diğer tüm sanatçıları ve sporcuları çok güzel bir organizasyonla misafir etti. Tüm masaları tek tek gezerek bizlere teşekkür etti. Ben de aileden görülüp davet edildiğim için teşekkür ettim.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara