Dolar

32,5840

Euro

34,7992

Altın

2.514,18

Bist

9.693,46

Erdoğan Antalya'da konuşuyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da partisinin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuşuyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-13 17:11:26

Erdoğan Antalya'da konuşuyor

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Son 4 yılımız içeride ve dışarıda tarihimizin en büyük saldırılarına maruz kaldığımız bir dönem olarak kayıtlarda yerini almıştır. Bu süreçte partimize de pek çok tuzaklar kuruldu. Ülkemizin bu karmaşık döneminde partimiz içinde de yolunu kaybedenler elbette oldu. Milletvekillerinden belediye başkanlarına teşkilat mensuplarına bazı firelerle karşılaştık. Bunların sayısı ve oranı çok küçüktür.''

Bir zamanlar Taksim Meydanı'na 4 ayaklı koysam seçtiririm diye siyasetçiler çıktı. Seçme de 18, seçilme de 18 olacak dedik ve bunu başardık. Yani, gencine, gençliğine kıymet veren hareket, AK Parti hareketidir.

"AYNI ÇANAKKALE GİBİ MALAZGİRT'İ DE ANACAĞIZ"

26 Ağustos'ta Malazgirt'teyiz. Tüm gençliğimizi davet ediyorum. Orada beraber olacağız ve bizler Sultan Alparslan'ın torunları olarak da o heyecanı, coşkuyu, o doğuş harekatının olduğu yerde hep beraber yaşayacağız. Bundan sonra aynen Çanakkale gibi Malazgirt'i de anacağız.

"PARTİMİZ İÇİNDE DE YOLUNU KAYBEDENLER ELBETTE OLDU"

Allah'ın yardımı, milletimizin desteği ve dava arkadaşlarımızın metaneti ile tüm saldırıları boşa çıkardık. Partimiz içinde de yolunu kaybedenler elbette oldu. Milletvekillerinden, belediye başkanlarından, teşkilat mensuplarından bazı firelerle elbette karşılaştık fakat yaşadığımız saldırının büyüklüğünü dikkate aldığımızda bunların sayısı ve oranı çok küçük.

"ZAMAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

Bugün burada genişletilmiş bir il divanı yapıyoruz. Çünkü, artık Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin adımını atıyoruz. 2019'un Mart'ında bir yerel seçim yapacağız. Ardından Kasım'ında bir parlamento seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi yapacağız. Buna çok kararlı hazırlanmak durumunda değil miyiz? Zaman kaybına tahammülümüz yok. Durman yok, yola devam.

19 ilçe ve büyükşehir hep birlikte inşallah tüm bu ilçeleri, mahalleleri ile, sokakları ile sandık esaslı olarak taramaya var mıyız? Sağolasınız.

 

Haber Ara