Dolar

32,5555

Euro

34,8734

Altın

2.428,96

Bist

9.645,02

'Erdoğan'a haksızlık yapılıyor' diyen ekonomist, Nevşin Mengü'yü şaşırttı

Almanya’nın Türkiye’yi hedef alan propagandalara yer veren Türkçe yayın organı Deutsche Welle Türkçe'de program yapan Nevşin Mengü, ekonomist konuğuna sorduğu sorulardan umduğu cevabı alamadı

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-10 14:50:39

'Erdoğan'a haksızlık yapılıyor' diyen ekonomist, Nevşin Mengü'yü şaşırttı

Ekonomist Atilla Yeşilada'yı programına konuk eden Mengü, Türkiye ile Venezüella'yı karşılaştırmasını istedi. Mengü, aldığı cevap üzerine konuyu değiştirdiği görüldü.

"Rakamlar ortadadır, bu insafsızlık olur"

Venezuela'nın kurumsal kapasitesi ile Türkiye'nin kapasitesi aynı olmadığını ve Erdoğan ile Maduro'nun karşılaştırılmasının haksızlık olacağını kaydeden Yeşilada, “Erdoğan'ı eleştirelim ama adil olalım. Nazi benzetmeleri falan çok çirkin. Maduro ve ondan önceki Chavez çok psikopat tipler. Bizdeki solcular beğeniyor ama böyle şeyler var. Bir de orada petrole rağmen fakirleşme var. Biz ne söylersek söyleyelim AK Parti, Türkiye'yi fakirleştirecek bir hareket yaptı diyemem. Rakamlar ortadadır. AK Parti döneminde Türkiye daralmadı. Bu insafsızlık olur. Bu karşılaştırma adil değil." ifadeleri kullandı. Nevşin Mengü bunun üzerine konuyu değiştirerek bitcoin'i sordu. Yeşilada, "hiç bir fikrim yok" diyerek Mengü'yü şaşırttı.

unlu-ekonomist-canli-yayinda-nevsin-menguyu-h1533729865

Haber Ara