Dolar

32,3769

Euro

35,1250

Altın

2.325,29

Bist

9.079,97

Erdoğan: 31 Mart'tan sonra belki bir Washington ziyareti yapma durumum olabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, '31 Mart'tan sonra belki bir Washington ziyareti yapma durumum olabilir, belki kendisi (Trump) Türkiye'ye bir ziyarette bulunabilir.' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-23 21:34:20

Erdoğan: 31 Mart'tan sonra belki bir Washington ziyareti yapma durumum olabilir

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Benim aziz milletim, bu ülkeye en ufak bir yatırımı olmayanların ideolojik formatlamasına, bu tezgaha, bu tuzağa düşmemeli.

Özellikle şehir planları büyük önem arz ediyor. Ne tür sıkıntılar çekiyorsak bakıyorsunuz plansızlıktan çekiyoruz. Bundan böyle bizim yerel yönetim anlayışımızda bunlar uzun vadeli ve kesinlikle hakkaniyete uygun şekilde hazırlanacak.

Sosyal belediyeciliği çok önemsiyorum. AK Parti belediyeciliği zaten tanımında bir sosyal belediyeciliktir.

TOKİ'yi para kazansın diye kurmadık. Şehirleşmede güzelliği, güveni, emniyeti yakalayalım ve vatandaşım huzur içinde rahatlıkla yaşasın.

AÇIK SÖYLEYEYİM, ANKETLERE ARTIK GÜVENİM KALMADI

Çok açık, net bir şey söyleyeyim. Benim artık bu anketlere vesaire güvenim kalmadı. Çünkü geçtiğimiz seçimlerde gördük, yaşadık. Doğru dürüst belki bir tanesi yakın tutturuyor. Yüzde yüz tutturma gibi bir şey yok. Çoğu açık ara yanıldı.

MANSUR YAVAŞ YORUMU

Geçmişinde bu MHP'liymiş. Artık kimse onun geçmişine bakmıyor, bugününe bakıyor. Bugününe bakarak değerlendirmesini yaptığı anda benim MHP'li kardeşlerim de ona kesinlikle oyunu vermeyecektir.

"KAYYUM ATAMALARINDAN GEÇ BİLE KALDIK"

Kayyum atamalarında geç bile kaldık. Daha zamanlı bu atamaları yapsaydık, Güneydoğu bugün çok daha farklı bir yerde olurdu.

KREDİ DERECELENDİRME KURULUŞU STANDARD & POOR'S'UN TÜRKİYE KARŞITLIĞI

S&P'nin Türkiye'ye karşı kasıtlı bir şekilde politik bir davranışı söz konusu. Zaten bizim artık S&P ile bir ilişkimiz kalmadığı için bu da onları tabii çıldırtıyor.

TRUMP'LA TELEFON GÖRÜŞMESİ: BENİ DAVET ETTİ, ÖNCE BEN SİZİ BEKLİYORUM DEDİM

Sayın Trump ile olumlu bir ilişkiye bu noktada sahibiz. Bu da birçok sorunu daha kolay çözmemizi sağlıyor. Kendisinin (ABD'ye) bir daveti oldu. Ben de 'Önce ben sizi bekliyorum' dedim.

31 Mart'tan sonra belki bir Washington ziyareti yapma durumum olabilir, belki kendisi (Trump) Türkiye'ye bir ziyarette bulunabilir.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara