Dolar

32,5912

Euro

34,7532

Altın

2.497,42

Bist

9.524,59

Erdoğan: 17-25 Aralık tuzağını ABD'de kurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reza Zarrab konusuna değinerek '17-25 Aralık tuzağını ABD'de kurdular' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-21 12:03:22

Erdoğan: 17-25 Aralık tuzağını ABD'de kurdular

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında Reza Zarrab davasına ilişkin açıklamada bulundu.

"17-25 ARALIK TUZAĞINI ABD'DE KURDULAR"

"17-25 Aralık'ta ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Bu tuzak başarısız olunca aynı tezgahı götürdüler Amerika'da kurdular. Birileri hala FETÖ'nün ağzı ile itham etmeyi sürdürüyorsa sebebi onlara verilen rolü oynamaktır. Aynı çevreler hepimizin gözü önünde yaşanan 15 Temmuz ihanetine hala tiyatro, kontrollü darbe diyebiliyorsa bu sözü onlara kimlerin söylettiğine bakmak gerekir."

SOÇİ ZİRVESİ

Yarın liderler olarak Soçi'de bir araya geleceğiz, çok önemli görüşmeler yapacağız. Kimi konularda hala anlaşmazlıklarımız olsa da Rusya ile kurduğumuz yakın ilişkiden elde ettiğimiz neticeler önemli.

NEDEN HALA SİLAH YÜKLÜ TIR'LAR SURİYE'YE GİDİYOR?

DEAŞ'ın ortaya çıkış ve kaybolş süreci baştan sona muammalarla dolu. Peki hala neden silah yüklü TIR'lar Kuzey Suriye'ye veya Suriye'ye gidiyor? Bunları izah etmeleri lazım. Dert başka neyin ne olduğunu biliyoruz. Kimse Türkiye'nin kendi bekasını ilgilendiren bu sorunlar karşısında eli kolu bağlı beklemesini beklemesin.

IŞİD SİLİNDİ PYD GELDİ

DEAŞ'ın ortaya çıkış ve kayboluş süreci baştan sona muammalarla dolu. Peki hala neden silah yüklü tırlar Kuzey Suriye'ye veya Suriye'ye gidiyor? Bunları izah etmeleri lazım. Dert başka neyin ne olduğunu biliyoruz. Kimse Türkiye'nin kendi bekasını ilgilendiren bu sorunlar karşısında eli kolu bağlı beklemesini beklemesin. 3 bine yakın DEAŞ'lının etkisiz hale getirilmesi sıradan bir olay değil. DEAŞ bölgeden silinmiştir. Pek çok yerde bir terör örgütü gitmiş yerine başkası gelmiştir. Eli kanlı Esed rejimi hala duruyor. Suriyeli muhalifler neredeyse terörist durumuna düşmüştür. Bu coğrafyada bunca kan neden döküldü, bunca yıkım niye yaşanmıştır, akan kan kimin kanı? Bunun üzerinde durmayacak mıyız? Bizim derdimi bu, mesele terör değil.

CHP'YE NATO TEPKİSİ

Ana muhalefet partisi kendi raporunda bölücü örgütün eylemlerini halkın PKK ile iktidar arasında sıkışması olarak tarif ediyorsa bu bir itiraftır. 15 Temmuz ihanetine kontrollü darbe deniyorsa bu sözü onlara kimlerin söylettiğine bakmak gerekir. Bunların NATO'da yaşanan skandal üzerine ilk defa milli bir tavır gösterecekleri ümidine kapılmıştım. Malesef 3 gün sonra tıpkı 15 Temmuz gibi tezgah olarak nitelemeye başladılar. Aynı şekilde PKK alalade bir terör örgütü olmaktan çıkıp bir pislik yuvasına dönüşmüştür. Bize can acıtıcı darbeler zahirde bizden görünen alçaklardan geliyor.

İlgili habere gitmek için fotoğrafa tıklayınız:

783061

Haber Ara