Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Erbakan'dan İmamoğlu ve Yavaş'a çağrı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Sözcü Gazetesi'nin vatandaşlara dağıtımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-13 16:13:30

Erbakan'dan İmamoğlu ve Yavaş'a çağrı

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan yaptığı yazılı açıklamada, başta Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri olmak üzere bazı  CHP'li belediyelerin, ‘Korkusuz'  ve ‘Sözcü' gibi kendilerine yakın gazeteleri; belediyeye bağlı 'Halk Ekmek' büfeleri  ve tüm vatandaşlara ayrım yapmaksızın hizmet etmesi gereken  belediyeye ait araçlarla, belediye çalışanları  eliyle dağıttıklarını kaydetti.

BU APAÇIK BİR ADALETSİZLİK DEĞİL Mİ?

Erbakan bu uygulamanın adaletsizliğe sebep olduğunu vurgulayarak "Sayın Mansur Yavaş ve Sayın Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere CHP'li belediyeler, açık bir şekilde belediye imkanlarıyla kendi medyalarını destekliyorlar. Bu tavırlarıyla,  göreve gelmeden önce; 'Havuz medyası' şeklindeki eleştirilerini  şimdi göreve gelince kendileri de yapmış olmuyorlar mı ? Söz konusu CHP'li başkanların bu tutumu kendi 'havuz medyalarını' oluşturmak anlamına gelmiyor mu ?  Bu apaçık bir adaletsizlik değil mi?" dedi.

ÖTEKİLEŞTİRİCİ VE KUTUPLAŞTIRICI BU UYGULAMALARA SON VERİN!

CHP'li belediyelerin bu tutumlarıyla ülkemizde birlik-beraberlik  atmosferini tesis etmelerinin mümkün olmadığını kaydeden Erbakan,  Ötekileştirici söylem ve tavırlar, kutuplaşmayı tırmandıran uygulamalar,  Milletimizin bu en zor günlerde dahi birlik olmasına engel olmaktadır. Yapılan işin adı kamu imkanlarıyla yapılan bir HİZMETSE, bunun herkese eşit verilmesi, hem ahlaki hem de hukuki bir zorunluluktur. Değerli Belediye Başkanlarımızı bu gibi adil olmayan, etik olmayan, milleti kutuplaştıran uygulamalara acilen son vermeye davet ediyoruz." çağrısında bulundu.

BİNDİKLERİ OTOBÜSÜN İSTİKAMETİ YANLIŞ!

Fatih Erbakan açıklamasını; "Ancak yine Milli Görüş olarak  50 seneden beri ifade ettiğimiz gibi, Sayın Başkanlar ne kadar iyi niyetli olursa olsunlar, bindikleri otobüslerin istikameti yanlış! Yanlış istikamette giden otobüste ne kadar iyi insan olursanız olun, varacağınız nokta yanlış olur.

Milletimizin sahibi olduğu Belediyelerimizin adil bir şekilde hizmet vermesi için,  yeni nesil Milli Görüş Belediyeciliği'ne  bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç var.  Milletimiz 'Önce Millet' diyen, 'Kuvveti değil, Hakkı ve Adaleti Üstün Tutan'  Milli Görüş'ün hizmet anlayışını özlemle bekliyor. Ve bu hizmet anlayışına da ancak ve ancak Yeniden Refah'la kavuşulabilir!" sözleriyle noktaladı.

Haber Ara