Dolar

32,3780

Euro

35,0096

Altın

2.325,47

Bist

9.097,45

Epic Games ücretsiz oyunları açıkladı mı?

Epic Games, bu haftanın ücretsiz oyun listesini yayımladı mı? Epic Games, bu haftanın ücretsiz oyunlarını talep edilebilir hale getiriyor ve önceden reklamını yapmasa da tekliflerine sürpriz bir ikinci başlık ekliyor. İşte o oyun ile ilgili detaylar ve sistem gereksinimler...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-05 18:49:43

Epic Games ücretsiz oyunları açıkladı mı?

Epic Games Store, Aralık 2018'de müşteriler için piyasaya sürüldüğünden beri, mağazaya yeni yüzler kazandırmak için ücretsiz oyunlar sunuyor. Grand Theft Auto 5 ve Star Wars: Battlefront 2'den Watch Dogs 2 ve Alien Isolation'a kadar mağaza, son iki yılda bazı büyük oyunları kullanıma sundu. Bu hafta da farklı değil.

İŞTE EPIC GAMES ŞUBAT İLK HAFTASI OYUNLARI

Epic Games Store, Dandara'nın geçen haftaki teklifini piyasaya sürerken, oyuncuların önümüzdeki hafta neler bekleyebileceklerini güncelledi. Oyun platformu haftalık ücretsiz kampanyalarına iki yeni oyun ekledi. Şu anda mevcut olanlara gelince, Epic Games Store hesabına sahip oyuncular, For the King ve Metro: Last Light Redux'u 11 Şubat'a kadar alabilirler. Her iki oyun da önümüzdeki hafta Halcyon 6 ile değiştirilecek.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara