Dolar

32,3371

Euro

35,1949

Altın

2.246,88

Bist

8.718,11

Enza Home Netha ile daha iddialı

Enza Home, Netha Serisi ile modern tasarım anlayışını estetik ve konforla buluşturuyor. Zarafetiyle göz alan Netha Serisi, incelikle düşünülmüş detaylarıyla adeta şıklığın tanımı oluyor

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-13 09:45:54

Enza Home Netha ile daha iddialı

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara eşsiz tasarımlar sunan Enza Home, Netha Serisi ile yaşam alanlarına çağdaş tasarım anlayışıyla buluşan maksimum konforu taşıyor. Ceviz renk ve koton kumaş desen yüzey kombinasyonu, seriye özel bronz renkte metal kulp tasarımı gibi her biri incelikle düşünülmüş detaylar ise Netha Serisi'nin estetik ve şık duruşunu tamamlıyor.

Sevdiklerinizle buluştuğunuz sofralara keyif katan Netha Yemek Odası, yalın ve şık tasarımıyla göz alıyor. Netha Yemek Odası; seriye özel bronz renkteki kulpları, ceviz renk ve koton kumaş desen yüzey kombinasyonu, konsoldaki ahşap desenli çerçeve uygulaması, masalardaki özel tasarım ve renkteki ahşap ayak kullanımıyla modern tarzını zarif detaylarla taçlandırıyor.

Yemek odasını bütünleyen Netha TV Ünitesi ise modern tasarım anlayışına sofistike bir yorum getiriyor. Dekorasyonda ekstra alan kazandıran üst dolap tasarımı Netha TV Ünitesi'ne fonksiyonellik kazandırırken, TV sehpası ve dolaptaki ahşap desenli profil çerçeve uygulaması estetik bir dokunuş yaratıyor. Netha TV Ünitesi'nin iki farklı ölçüde TV sehpası seçeneği bulunuyor.

Tamamlayıcı ve göz doldurucu sunum

 Lake yüzeyine incelikle işlenen oymalı desenleri ve doğal ahşap kaplamasıyla özgün bir duruş sergileyen Netha Sehpa, şıklığını altın rengi pabuç uygulanan metal ayaklarıyla tamamlıyor. Orta ve yan sehpa seçenekleriyle farklı ihtiyaçlara yanıt veren Netha Sehpa'nın kare versiyonu da bulunuyor. Kare orta ve yan sehpalar, ceviz renk ve koton kumaş desen yüzey kombinasyonuyla dikkat çekiyor.

 İşlevsellikle taçlanan çağdaş tasarım anlayışını gözler önüne seren Netha Yatak Odası ise zarafetiyle yatak odalarının atmosferini değiştiriyor. Yalın bir şıklığa sahip Netha Yatak Odası, ceviz renk ve koton kumaş desen yüzey kombinasyonu, bronz metal kulp detaylarıyla estetik duruşunu tamamlıyor. Estetik makyaj masası, ekstra depolama alanı sunan sandıklı ayak ucu pufu da şıklığıyla göz alıyor. Netha Yatak Odası'nın farklı ihtiyaçlara yanıt verme hedefiyle sürgü ve akordeon kapak seçenekli 5 ayrı dolap alternatifi, yüksek şifonyer seçeneği bulunuyor.

Haber Ara