Dolar

32,3764

Euro

35,0246

Altın

2.326,54

Bist

9.142,40

Enis Berberoğlu'ndan açıklama

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesinin hakkında verdiği karara ilişkin 'Vatan haini ve casus olmadığımı bu kara

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-10 14:29:00

Enis Berberoğlu'ndan açıklama
CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesinin hakkında verdiği karara ilişkin "Vatan haini ve casus olmadığımı bu kararla kanıtladım. Suçsuzluğumu ispatlamama bir adım kaldı" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2.Ceza Dairesi'nin hakkında verdiği karara ilişkin olarak avukatları Murat Ergün ve Yiğit Acar aracılığıyla yazılı bir açıklama yaptı. Berberoğlu yaptığı açıklamada "Hapse girerken dediğim gibi, vatan haini ve casus olmadığımı bu kararla kanıtladım. Suçsuzluğumu ispatlamama bir adım kaldı" dedi.

Berberoğlu gönderdiği mesajda şu ifadelere yer verdi; "Beni sevenler ve güvenenleri, ailemi, partimi, dostlarımı utandırmamış olmaktan dolayı sevinçliyim. Ben casus ve vatan haini olmadığımı zaten biliyordum ama bu iftiradan dolayı yakınlarımın üzülmesi benim için her türlü cezadan daha ağır yüktü. İstinaf mahkemesi kararıyla bu yükten kurtuldum. Şimdi sıra hukuken gerekmediği halde suçsuzluğumu kanıtlamakta. Belki biraz zaman alabilir, acelem yok. Siz dışarıda, ben içeride mücadeleye devam!"

(Başak Akbulut /İHA)
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara