Dolar

32,3669

Euro

34,9585

Altın

2.324,59

Bist

9.079,97

Engin Ardıç: Demirel 'cumhurbaşkanı olarak takdirle anılacak' bir adam değil

Demirel Vakfı'nın, ölümünün 5. yıldönümü nedeniyle eski cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel için gazetelere verdiği 'ilanı eleştiren gazeteci-yazar Engin Ardıç, 'Rahmeti falan tabii anladık da, Demirel 'cumhurbaşkanı olarak takdirle anılacak' bir adam değildir' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-18 08:23:55

Engin Ardıç: Demirel 'cumhurbaşkanı olarak takdirle anılacak' bir adam değil

Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç, Demirel Vakfı'nın, ölümünün 5. yıldönümü nedeniyle eski cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel için gazetelere verdiği "Sayın cumhurbaşkanımızı rahmet, minnet, takdir ve özlemle anıyoruz" ilana ilişkin olarak "Rahmeti falan tabii anladık da, Demirel "cumhurbaşkanı olarak takdirle anılacak" bir adam değildir.


Yedi yılını çok kötü kullanmış, vaktiyle kafa tuttuğu vesayetçi bürokrasiye tamamen teslim olmuştur.

Erbakan ve Çiller'e duyduğu hınç yüzünden 28 Şubat darbesine çanak tutacak, hatta onu açıkça destekleyecek kadar!" ifadeleriyle eleştirdi.

Engin Ardıç, eski Demirel ve sonraki Demirel'in birbirinden net çizgilerle ayrıldığını iddia ederek, "Demirel'in "işi" 1980 yılında bitmişti. Darbeden bile önce, ekonominin yönetimini Özal'a verdiği gün bitmişti. 12 Eylül'de değil, 24 Ocak'ta. Bunu kendine asla yediremedi. Darbeden sonra 11 yılını, Özal'a bıraktığı "mevziyi" yeniden kazanmak için harcadı." diye yazdı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara