Dolar

32,5885

Euro

34,8412

Altın

2.508,17

Bist

9.693,46

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nın yankıları

MediaMarkt:- 'Tedarikçilerimizle bir araya gelerek tüketicimizin alım gücüne katkıda bulunacak şekilde, belirli ürünlerde indirim yapacağız'- Kiğılı Üst Yöneticisi Hilal Suerdem:- ' Enflasyonla mücadeleye verdiğimiz destek kapsamında tüm Kiğılı ve Abdullah Kiğılı Exclusive Cut mağazalarımızda geçerli olmak üzere, tüm indirimlere ek olarak yüzde 10 indirim sunacağız'

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-10 16:33:12

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nın yankıları
MediaMarkt Türkiye'den yapılan açıklamada, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nın desteklendiği belirtilerek, tüketicinin alım gücüne katkıda bulunacak şekilde, belirli ürünlerde indirim yapılacağı bildirildi.

MediaMarkt Türkiye'den, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"na ilişkin yapılan açıklamada, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan programın desteklendiği kaydedildi.

Açıklamada, "Tedarikçilerimizle bir araya gelerek tüketicimizin alım gücüne katkıda bulunacak şekilde, belirli ürünlerde indirim yapacağız. Üstelik bu ürünleri her hafta güncelleyerek müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz." denildi.

Perakende sektörünün en büyük var olma amacının, "tüketici taleplerini doğru zamanda ve tercih edilen kanalda karşılayabilmek" olduğu belirtilen açıklamada, "Bu sistemin sağlıklı işleyebilmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz ve her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik anlayışı içinde tüketicimizin yanında olacağız." ifadesine yer verildi.


- Kiğılı'dan kampanyaya destek


Kiğılı Üst Yöneticisi (CEO) Hilal Suerdem ise yaptığı yazılı açıklamada, programa destek verdiklerini belirterek, "Sektörün gelişmesi için yaptığı kampanyalarla yüksek kaliteli ürünleri ulaşılabilir fiyatlarla sunan Kiğılı, yüzde 40 indirime ek olarak sunduğu yüzde 10 indirim ile enflasyonla mücadeleye de destek oluyor." değerlendirmesinde bulundu.

Enflasyonun en çok etkilediği sektörlerden biri olan perakende sektörünün hız kesmeden büyümeye devam etmesi için ellerinden gelen tüm katkıları sağlayacaklarını kaydeden Suerdem, enflasyonla mücadeleye verdikleri destek kapsamında tüm Kiğılı ve Abdullah Kiğılı Exclusive Cut mağazalarında geçerli olan indirimlere ek olarak yüzde 10 indirim sunacaklarını bildirdi.


Haber Ara