Dolar

32,3237

Euro

35,0903

Altın

2.300,90

Bist

9.075,66

Enes Ünal'dan Beşiktaş açıklaması

Hollanda ekibi Twente'de forma giyen milli oyuncu Enes Ünal, Beşiktaş'ın kendisini kadrosuna katmak istediği iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, 'Böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmiyor' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-15 14:40:29

Enes Ünal'dan Beşiktaş açıklaması
Hollanda ekibi Twente'de forma giyen milli oyuncu Enes Ünal, Beşiktaş'ın kendisini kadrosuna katmak istediği iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmiyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de son şampiyon Beşiktaş'ın Bursaspor'dan İngiliz ekibi Manchester City'e transfer olan ve kiralık olarak forma giydiği Twente'de ise başarılı bir performans sergileyen genç isim Enes Ünal'ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edilmişti. Hakkında çıkan transfer iddialarına ilişkin 'bursa.com' adlı internet sitesine açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, "Ne zaman konuşsam net konuşuyorum ve konuşmaya da gerek olduğunu düşünmüyorum. Benim Bursaspor'a olan sevgim belli, kariyerimle ilgili düşüncelerim de belli. Zaten farklı konuşsam daha önce söylediklerimle çelişmiş olurum. Böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmiyor" dedi.

Haber Ara