Dolar

32,4784

Euro

34,9489

Altın

2.435,96

Bist

9.716,77

Elit İşçan'ı taciz ettiği iddialarıyla yargılanmıştı! Son kararı mahkeme verdi

2018'de çekilen ‘Yaşamayanlar' dizi seti taciz iddiasıyla karışmıştı. Oyuncu Efecan Şenolsun, aynı dizide rol aldı Elit İşçan'ın şikayetiyle yargılandı. Geçtiğimiz günlerde Anadolu 19. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Haydar Efecan Şenolsun ve avukatları katıldı. Duruşmada müşteki Elit İşçan ile avukatı da yer aldı. Şenolsun, bugün mahkeme kararı ile ‘hakaret ve cinsel saldırı´ davasında beraat etti.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-11 18:12:16

Elit İşçan'ı taciz ettiği iddialarıyla yargılanmıştı! Son kararı mahkeme verdi

Efecan Şenolsun ve Elit İşçan davası sonuçlandı. Bir başka sahnenin çekimini bekleyen şikayetçi Elit İşcan'ın yanına giden Şenolsun'un, bir anda İşcan'ın arkasından sarıldığı, uzaklaşmasını önlediği iddia edilmişti. Elit İşçan, mağdur olduğunu söyleyip Şenolsun'a dava açmıştı. 2018 tarihinde yaşanan bu olaylar sonucu dava süreci başlamıştı.

O dava bugün sonuçlandı. Davada sanık olarak yargılanan Şenolsun, beraat kararının ardından gözyaşlarını tutamadı. Efecan Şenolsun'u son duruşmasında da ailesi ile arkadaşları yalnız bırakmadı.

Oyuncu, duruşma sonrası açıklama yaptı; 'Kişisel ihtiraslarına ve hırslarına dayalı iddialarıyla hayatımın iki buçuk yılını çalan Elit İşçan'a karşı verdiğim hukuki mücadeleyi kazandım. Başından beri gerçek dışı kurgularına mahkemeyi ve kamuoyunu inandırmaya çalıştılar. Kasten mahkeme sürecinin uzamasını sağladılar. Düzenli biçimde yalanlara ve çarpıtmalara dayalı basın açıklamaları yaptılar. Mesleğimle, kişiliğimle alay eden üslupta ve dava konusuna yakışmayan ciddiyetsizlikte beyanatlarda bulundular. Bütün bu süreçte amaçlarına hizmet etmemek için, ailemi yıpratmamak adına ve hukuka olan inancımdan dolayı sessiz kaldım."

Haber Ara