Dolar

32,5883

Euro

34,7375

Altın

2.506,53

Bist

9.524,59

Elif Güven’in ilk albümü Hayalimdin 26 Temmuz’da çıkıyor

Elif Güven’in “Hayalimdin” adını verdiği ilk albümü, 26 Temmuz’da tüm dijital platformlarda müzik seveler ile buluşacak.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-24 11:34:28

Elif Güven’in ilk albümü Hayalimdin 26 Temmuz’da çıkıyor

İlk albümüyle, müzik dünyaya başarılı bir giriş yaparak, bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen Elif Güven “Müzik hayatımın büyük bir bölümünü oluşturuyor. Albüm yapmak her zaman hayalimdi ve 27 Temmuz'da dinleyicilerle buluşacak albümüm için çok heyecanlıyım. Müzik dünyasında kariyer yapmayı ve çok şarkıyla değil unutulmaz şarkılarla var olmayı hedefliyorum. Şarkılarla kendimi ifade ederek, dinleyicilere müzik yoluyla ulaşabilmek çok güzel bir duygu, şarkılarımı adeta yaşayarak yazıyorum. “Hayalindin” adlı, albümüme de adını verdiğim şarkımın, söz ve müziği bana ait. Albümüm oluşma aşaması inanılmaz bir keyifti. Albümümün her aşamasıyla bire bir ilgilendim. Üzerinde uzun zaman çalıştığım, hayalimdeki albüm oldu” açıklamalarında bulundu.

WhatsApp Image 2020-07-24 at 11.33.32

33 yaşında ve İstanbul'da yaşayan Elif Güven'in ilk albümü 27 Temmuz'da dinleyicilerle buluşacak. Albümü için gün sayan Elif Güven “Şarkılarımı dinlettiğim yakın çevremden çok güzel tepkiler alıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Dinleyenlere de aynı duyguların geçeceğine inancım tam. Herkesin seveceği ve kendinden bir şeyler bulacağı bir albüm oldu. Kariyerimi bu alanda planlamayı ve müzik dünyasında unutulmaz şarkılarımla adımı yazdırmayı hedefliyorum. Müzikle iç içe büyüdüm ve müzik benim yaşam tarzım oldu. Şarkılarımı hazırlarken, doğadan ve insanlardan aldığım anlık duygularla besleniyorum” dedi.

Haber Ara