Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Elazığ'daki depremin ardından tüm kurum ve kuruluşlar seferber edildi

Elazığ'daki 6,5 büyüklüğündeki depremin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi. İletişim Başkanı Altun, 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti, tüm kurum ve kuruluşlarıyla bölgemizde gerekli tüm tedbirleri almakta, vatandaşlarımızın can güvenliği için her türlü adımı atmaktadır' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-24 22:59:41

Elazığ'daki depremin ardından tüm kurum ve kuruluşlar seferber edildi

Elazığ'daki 6,5 büyüklüğündeki depremin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti, tüm kurum ve kuruluşlarıyla bölgemizde gerekli tüm tedbirleri almakta, vatandaşlarımızın can güvenliği için her türlü adımı atmaktadır" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

İletişim Başkanı Altun, sosyal paylaşım sitesi Twittler hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Elazığ'da gerçekleşen deprem sonrası basın mensuplarımız ve kuruluşlarımızın teyit edilmeyen görüntüleri paylaşmaması ve kamuoyunu infiale sevk edici paylaşımlardan uzak durması önemlidir.

Bu süreçte deprem bölgesinde görev yapan mülki, idari amirler başta olmak üzere görevli kişilerin medya mensuplarımızca meşgul edilmemesi ve AFAD'ın acil durum bilgilendirmelerinin dikkate alınması önemle rica olunur.

Telefon vb. tüm iletişim araçlarının deprem bölgesi başta olmak üzere meşgul edilmemesi de afet yönetiminde herkesin yerine getirmesi gereken sorumluluklardan biridir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, tüm kurum ve kuruluşlarıyla bölgemizde gerekli tüm tedbirleri almakta, vatandaşlarımızın can güvenliği için her türlü adımı atmaktadır. Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun.

Haber Ara