Dolar

32,3282

Euro

35,0649

Altın

2.282,13

Bist

8.998,75

Ekonomi Bakani Elitas'tan Yatas'a ziyaret

Ekonomi Bakani Elitas'tan Yatas'a ziyaret

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-21 20:07:10

Ekonomi Bakani Elitas'tan Yatas'a ziyaret
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Yataş Grup'un Almanya Uluslararası Mobilya Fuarı'ndaki standını ziyaret etti.

Yataş Grup açıklamasına göre, alanında Avrupa'nın en büyük fuarlarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Mobilya Fuarı (IMM), Almanya Köln'de 65. kez kapılarını açtı. Türk mobilya sektöründe önemli bir yere sahip olan Yataş Grup, çalışmalarını ve tasarımlarını fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Fuarda Yataş Bedding markasının en yeni ürünlerini sergileyen Yataş Grup'un standını Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ziyaret etti. Yataş Grup ve ihracat hedefleri hakkında bilgi alan Elitaş'ı, Yataş Grup Genel Müdür Yardımcısı Ersin Serbes ve Yataş Grup İhracat Grup Yöneticisi Serkan Şen ağırladı.

Yataş Grup'un 24 Ocak'a kadar ziyaret edilebilecek standında Yataş Bedding'in uyku sağlığı ve konforunu en üst düzeyde tutan uyku ürünleri sergileniyor. Yatak koleksiyonları içerisinde de uyku sırasındaki hareketlere göre şekil alarak konfor ve destek sağlayan dünyanın en önde gelen yay teknolojileri ile oluşturulmuş ürünler tanıtılıyor. Fuarda Yataş Grup standını ziyaret edenler ayrıca, farklı seçeneklerde baza, karyola, tekstil ve yatak odası dekorasyon ürünlerini inceleme fırsatı buluyor.

Haber Ara