Dolar

32,5277

Euro

34,9465

Altın

2.440,09

Bist

9.716,77

EGO şoförleri 15 Temmuz anısına kan bağışladı

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı Ankaralıları direniş noktalarına taşıyan EGO şoförleri, 15 Temmuz şehitleri anısına kan bağışında bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-19 10:23:30

EGO şoförleri 15 Temmuz anısına kan bağışladı
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı Ankaralıları direniş noktalarına taşıyan EGO şoförleri, 15 Temmuz şehitleri anısına kan bağışında bulundu.

EGO ve Kızılay Genel Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen kampanyada, yüzlerce EGO çalışanı Kızılay'a bağış yaptı. EGO tarafından her yıl gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonunun bu yılki teması, "15 Temmuz şehitleri" oldu. EGO'nun Macunköy'deki 2. Bölge Müdürlüğü'nde kurulan kan bağışı noktasında, şoföründen teknik personeline, idarecisinden güvenlikçisine kadar yüzlerce çalışan, kan bağışı yaptı. EGO Otobüs Daire Başkanı Ömer Aras da personeliyle birlikte kampanyaya bizzat katılarak destek verdi. 5 otobüs hareket bölgesinde görev yapan yüzlerce otobüs şoförün yanı sıra kan bağışı noktasının kurulduğu EGO 2. Bölge Müdürlüğü'ndeki Merkez Atölye Müdürlüğü'nde çalışan yüzlerce teknik personel de Kızılay'a kan verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimleriyle birlikte, 15 Temmuz 2016'da FETÖ hainlerinin darbe girişimine karşı Ankaralıları sabahlara kadar direniş noktalarına taşıyarak darbe girişiminin başarısız olmasında büyük pay sahibi olan EGO otobüs şoförleri, kan bağışı yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

EGO Genel Müdürlüğü'nde koruma ve güvenlik memuru olarak çalışan Orhan Bacak, kan bağışı yapmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Bütün herkesi, aynı zamanda organ bağışı yapmaya da davet ediyorum" ifadesini kullandı.

EGO personeli Murat Çakıray ise 15 Temmuz şehitlerini unutmadıklarını söyleyerek,"Her sene geleneksel olarak kan bağışı yapıyoruz, tüm personel olarak da bu kampanyalara katılmaktan mutluyuz, bu yıl ki kan bağışı kampanyamızda ise 15 Temmuz şehitlerini unutmadığımızı, onları hep anacağımızı vurgulamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

EGO otobüs şoförü Alaattin Karadeniz de bağış yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu, hayat kurtarmak için koşa koşa kan vermeye geldiğini kaydetti.

Haber Ara