Dolar

32,5969

Euro

34,7289

Altın

2.496,30

Bist

9.524,59

Ege'den son dakika haberler

Bölgelere hatta şehirlere göre son dakika haberlerinin yayınlanmasına özen gösteriliyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-22 14:45:57

Ege'den son dakika haberler

Mesela Ege bunlar arasında boy gösterir. Ve Ege haber paylaşımlarına yer verilir. Üstelik haberlerin güncelliğini tarihlerine ve saatlerine göz atarak değerlendirmeye alabilirsiniz. Bunun için:

  • Başta haberin yayınlandığı süre gözler önüne serilir.
  • Haber başlıkları merak uyandırır.
  • İçerikler net ve akıcı bir dille sergilenir.

Mesela son olarak Ege Üniversitesi'nde çıkan yangın herkesin diline düştü. Yakından takip edilen haberler arasına katıldı. Ve yangına dair üst üste açıklamalar gelmeye başladı. Takipte kalanlar yangını anında değerlendirmeye alabilir. Özellikle de Ege Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerin yakından takip ettiği bültenler arasında yerini almıştır.

Ege Üniversitesi Son Dakika Haberi

Yukarıda belirttiğimiz üzere Ege haberleri adı altında önce yangına yer verilmiştir. Yangın, Tıp Fakültesi içerisinde yer alan Anatomi Anabilim Dalı Makroskopi Salonu'nda çıkmıştır. Ve kısa sürede büyüyerek panik oluşturmuştur.

Kampüs içerisinde çıkan yangının saati de 23.30 şeklinde ifade edilmiştir. Ve henüz yangının neden çıktığına dair net bir açıklama yapılmadı.

Yangın birden hız kazandı ve güvenlik görevlilerinin dikkatini çekti. Bunun üzerine hemen itfaiye arandı ve yangına müdahale edildi. Ekiplerin titiz çalışmaları üzerine yangın söndürüldü. Beraberinde soğutma çalışmalarına geçildi. Neyse ki yangından kaynaklı olarak herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Maddi hasarlar dışında kaybın olmaması herkesin içine su serpti.

Ege'den Gündeme Özel Haberler

Ege haberleri sadece ‘son dakika' başlıkları ile sergilenmez. Aynı zamanda gündemin haber başlıkları ayrı ayrı ele alınır. Mesela siyasete dair haberler boy gösterir. Arkasından ise:

  • Ekonomi haberlerine göz atarak bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • Spordan hava durumuna kadar tüm alanlara değinilir.

Son zamanlarda daha çok sağlık haberlerine yer verildiği açık durumda. Özellikle de korona virüs salgınına dair haberlere imza atılıyor. Ve Ege Bölgesi'nde ki gelişmeleri yakından takip etmenize olanak sağlanıyor. Mesela bölgeye dair vaka ve ölüm sayılarına yer verilir. Hatta direk olarak şehirler üzerinden vakaların bildirilmesine özen gösterilir. Bu sayede bölgede yaşayan vatandaşların bilgi sahibi olmalarına özen gösterilir.

https://www.ege.net/

Haber Ara