Dolar

32,5911

Euro

34,8651

Altın

2.502,94

Bist

9.675,13

Efkan Ala saldırıyla alakalı IŞİD'i işaret etti

Ala, İstanbul Atatürk Havalimanı saldırısı için, 'Bilgiler ve bulgular bunun DAEŞ terör örgütü tarafından yapıldığına işaret ediyor' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-29 22:29:06

Efkan Ala saldırıyla alakalı IŞİD'i işaret etti

İçişleri Bakanı Efkan Ala, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıya ilişkin, "Şuanda elimizdeki bütün bilgiler ve bulgular bunun DAEŞ terör örgütü tarafından yapıldığına işaret ediyor. Ama kesinleşmiş bir durum söz konusu değil. Bizim elde ettiğimiz bilgiler ve şahıslar var" dedi.

İçişleri Bakanı Ala, şehit, gazi yakınları ve korucularla iftar yemeğinde bir araya geldi. Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen iftar programı öncesi basın mensuplarının sorularının yanıtlayan Bakan Ala, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıya ilişkin, "Şuanda elimizdeki bütün bilgiler ve bulgular bunun DEAŞ terör örgütü tarafından yapıldığına işaret ediyor.

Ama kesinleşmiş bir durum söz konusu değil. Bizim elde ettiğimiz bilgiler ve şahıslar var. O çerçevede bütün bağlantıları dikkatle değerlendiriliyor ve o bağlantıların çözülmesi sonucunda durum ve örgüt daha da berraklaşacaktır. Bu konudaki soruşturma son derece ciddi bir biçimde ve çok kapsamlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Haber Ara