Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Edirne'de okullar tatil mi? Edirne'de hangi ilçelerde okullar tatil?

Edirne'de okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı Marmara bölgesinde hayatı olumsuz etkiliyor. 15 Şubat'ta köy okullarının açılacak olması bazı köylerde okula gidecek olan öğrencileri ve velileri düşündürür oldu. Edirne'de kar yağışı etkisini sürdürüyor. Peki Edirne'de okullar tatil mi? Edirne'de hangi ilçelerde okullar tatil? Edirne okullar kaç gün tatil edildi? Tekirdağ'ın merkez ilçe ile Keşan, Enez, İpsala, Uzunköprü ve Havsa ilçelerine bağlı köy okullarında okullar tatil edildi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-14 20:15:35

Edirne'de okullar tatil mi? Edirne'de hangi ilçelerde okullar tatil?

Edirne'de okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı Marmara bölgesinde hayatı olumsuz etkiliyor. 15 Şubat'ta köy okullarının açılacak olması bazı köylerde okula gidecek olan öğrencileri ve velileri düşündürür oldu. Edirne'de kar yağışı etkisini sürdürüyor. Peki Edirne'de okullar tatil mi?  Edirne'de hangi ilçelerde okullar tatil? Edirne okullar kaç gün tatil edildi? Tekirdağ'ın merkez ilçe ile Keşan, Enez, İpsala, Uzunköprü ve Havsa ilçelerine bağlı köy okullarında okullar tatil edildi

15 Şubat'ta uzun aradan sonra eğitim ve öğretim köy okullarında başlayacaktı. Ancak yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. Peki hangi illerde okullar tatil edildi. Edirne'de okullar tatil edildi mi? Edirne'de hangi ilçelerde okullar tatil? 

EDİRNE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Edirne ve bazı ilçelerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime bir gün ara verilmesi kararlaştırıldı.

EDİRNE'DE HANGİ İLÇELERDE TATİL?

Dünden bu yana aralıksız yağan kar nedeniyle Hıfzısıhha Kurulları merkez ilçe ile Keşan, Enez, İpsala, Uzunköprü ve Havsa ilçelerine bağlı köy okullarında yarın başlaması planlanan eğitime 1 gün ara verilmesi kararı aldı. Lalapaşa ve Meriç ilçeleri ile ilgili kararın ise akşam saatlerinde belirlenecek.

Haber Ara