Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Ebru Gürsoy kimdir? Ebru Gürsoy nereli, kaç yaşında?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında devam eden 28 şampiyonluk tartışmaları sonrası açıklamalarda bulunan Ebru Gürsoy'un kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Ebru Gürsoy kimdir? GS TV spikeri Ebru Gürsoy Fenerbahçe'li yönetici Metin Sipahioğlu'nun açıklamalarına verdiği cevap sonrası gündeme geldi. Peki Ebru Gürsoy nereli, kaç yaşında? Ebru Gürsoy hayatı ve biyografisi...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-01 16:56:18

Ebru Gürsoy kimdir? Ebru Gürsoy nereli, kaç yaşında?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında devam eden 28 şampiyonluk tartışmaları sonrası açıklamalarda bulunan Ebru Gürsoy'un kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Ebru Gürsoy kimdir? GS TV spikeri Ebru Gürsoy Fenerbahçe'li yönetici Metin Sipahioğlu'nun açıklamalarına verdiği cevap sonrası gündeme geldi. Peki Ebru Gürsoy nereli, kaç yaşında?  Ebru Gürsoy hayatı ve biyografisi...

Metin Sipahioğlu'na yanıt

Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu'nun FETÖ imasına yanıt veren Ebru Gürsoy şunları söyledi: Hatırlarsınız; turnuvalar, maçlar, formalarla çekilen kol kola fotoğraflar... Bunlara rağmen rakip yönetici, Galatasaray'ı hâlâ terör örgütleriyle suçluyor. Fenerbahçe'nin içinde bulundukları birazda çaresiz olan başarısızlık hali söz konusu. Saha dışında, masa başında bazı başarılar elde ederek mevcutlerine eklemeler yapmak. Tek Krallık Galatasaraylılık" pankartını Şampiyonlar Ligi'nde açmıştık. Rakip takım bu kulvarlarda pek fazla yarışmadığı için bilmeyebilir.

Ebru Gürsoy kimdir?

Ebru Gürsoy'un kim olduğu şu sıralar çokça araştırılıyor. Ebru Gürsoy GS TV'de Galatasaray taraftarlarının sevdiği başarılı bir spikerdir. 

Ebru Gürsoy eğitim hayatına İstanbul Kültür Koleji'nde başlayan Gürsoy, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Radyo, TV ve Sinema eğitimi aldıktan sonra eğitim hayatını noktaladı.

Ebru Gürsoy, ekranlara ilk adımını Uğur Dündar'ın operatörlüğünü yaptığı Arena programında 1999 ve 2002 yılları arasında staj yaparak attı. Takip eden dönemlerde ise Spor haberleri sunuculuğu, oyunculuk, spikerlik ve dergi yazarlığı gibi faaliyetlerle uğraşarak kariyerine devam etti. 2012 yılı Ebru Gürsoy için deyim yerindeyse altın yıl oldu. 2010-2013 yılları arasında Lig TV'de haber spikerliği yapan Gürsoy, 2012 yılında “En İyi Kadın Spor Spikeri” ödülüne layık görüldü.

Ebru Gürsoy kaç yaşında, nereli?

Ebru Gürsoy 20 Ocak 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 

Haber Ara