Dolar

32,3282

Euro

35,0344

Altın

2.282,29

Bist

8.975,52

E-Ticaret sitesi Wayfair'de çocuk ticareti mi yapılıyor?

ABD'de çocuk ticareti mi yapılıyor? ABD merkezli e-ticaret sitesi Wayfair üzerinden çocuk ticareti mi yapılıyor? Wayfair nedir? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-13 12:11:49

E-Ticaret sitesi Wayfair'de çocuk ticareti mi yapılıyor?

ABD'nin en büyük e-ticaret sitesi olan Wayfair'de çocuk ticareti yapıldığına dair iddialar ortaya atıldı. Sosyal medyada bir anda gündem olan e-ticaret sitesi Wayfair üzerinde kaçırılan çocukların isimleri verilerek yüksek tutarda herhangi bir mobilya satıldığı tespit edildi.

650x344-son-dakika-haberi-dunyanin-konustugu-skandal-wayfair-nedir-iste-kan-donduran-wayfair-skandalinin-detaylari-1594617674248

Wayfair nedir?

Wayfair Amerika'da mobilya üzerinde satış yapan bir e-ticaret sitesidir. Wayfair'in Amerika Birleşik Devletleri'nin yanı sıra Kanada, Almanya ve İngiltere'de de ofisleri ve depoları bulunmaktadır.

Wayfair yetkililerinden açıklama!

Sosyal medyada gündem olduktan sonra Wayfair yetkilileri durum hakkında açıklama yapmak zorunda kaldı. Yaptıkları açıklamada "Tabii ki, bu iddialar gerçek değil. Söz konusu ürünler, doğru fiyatlandırılan endüstriyel sınıf dolaplardır. Tedarikçi tarafından sağlanan fotoğrafların ve açıklamaların yüksek fiyat noktasını yeterince açıklamadığını kabul etti. Ürünleri yeniden adlandırmak ve fiyat noktasını netleştirmek için ürünü doğru bir şekilde tasvir eden daha ayrıntılı bir açıklama ve fotoğraflar sunmak için ürünleri geçici olarak siteden kaldırdık." ifadelerine yer verildi.

Haber Ara