Dolar

32,5976

Euro

34,7500

Altın

2.497,65

Bist

9.524,59

E-expertiz ile otomobil sahibi olmak artık daha kolay

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle internetten alışverişe ve online yapılan işlemlere ilginin arttığı bu dönemde,otomobil almak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği oto ekspertizler de salgınla mücadele kapsamında online randevuyla hizmet veriyor. Bu süreçte E-Expertiz kuruldu böylelikle büyük bir açık kapanmış oldu .Hem sanal hemde fiziksel olarak E-Expertiz ofisleri kuruluyor. Şirketin Genel Müdürü Eyüp Ateş bu sektörde ilklere adım atacak adımları atmaya devam ediyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-24 15:11:51

E-expertiz ile otomobil sahibi olmak artık daha kolay

Ülkemizde Oto Ekspertiz hizmetleri artış gösteriyor bunun en büyük nedenlerinden biri Avrupa'dan ülkemize araç gelişi zorlaştı, taleplere karşılık verebilmekte zorlanan dispritör firmalar ikinci el araç satışlarına yöneldi . Bunun için E-Expertiz firması daha çok tercih edilmeye başlandı . 2020 satışları salgın hastalın olmasına rağmen talepleri üst seviye olması oto ekspertiz firmalarını değerli kıldı. E-EXPERTİZ firması ile büyük dönüşüm yaşayan ekpertiz sektörü E-EXPERTİZ ile yükseliş gösteriyor .

E-Expertiz bayilikte veriyor Bayi Başvurusu için : https://www.e-expertiz.com/basvuru-yapin/

Kullıcılar Nelere Dikkat Etmeli ?
E-EXPERTİZ Gibi Otomotiv sektöründe yıllardır hizmet vermesi büyük önem arz ediyor. Direk yoldan geçerken ekspertiz firmasına değilde kurumsallığı bulunan bir firma tercih edilmeli. Bu raporları sunabilmesi önemlidir. Kullanıcılar daha çok bilinçli olabilmeleri için bünyesinde ve usta çalıştırılmalıdır. Araçtaki arızalar satın alınmadan önce bilinir ise bu sorunlar giderilebilir ve daha güvenli sürüşe imkân tanınır.Ayrıca satıcının istediği ücret araçtaki sorunlar göz önünde bulundurularak değerlendirilir.

Rapor yoksa araç satışı yapamayacaksınız !

Satış için ekspertiz raporu da zorunlu olacak. Uygulama, ikinci el oto alım satımında mağduriyetlerin önüne geçmek için devreye girecek. Standartları karşılamayan firmaların faaliyetlerine son verilecek.TSE belgesi alan firmalar, ekspertiz raporu için, aracın kaportasından yürüyen aksamına kadar her ayrıntıyı gözden geçirecek.
Randevu ve bilgi almak için https://www.e-expertiz.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haber Ara