Dolar

32,5972

Euro

34,7874

Altın

2.496,06

Bist

9.524,59

E-Devlet kapısı sosyal medya hesapları | e-Devlet instagram, twitter, farcebook, youtube

e-Devlet Kapısı yayınladığı mesajla yeni sosyal medya hesaplarını vatandaşlara duyurdu. Yeni resmi hesaplarıyla daha çok soru, görüş ve önerilere yanıt vereceğini belirten e-Devlet sistemi, büyük bir gelişmeye imza atmış oldu. Peki ama e-Devlet youtube hesabı, e-Devlet instagram hesabı, e-Devlet twitter hesabı, e-Devlet facebook hesabına nasıl giriş yapılır? e-Devlet Kapısı'nın resmi yotube, instagram, twitter ve facebook hesapları hangileri? İşte merak edilen detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-04 17:55:54

E-Devlet kapısı sosyal medya hesapları | e-Devlet instagram, twitter, farcebook, youtube

E-Devlet kullanıcılarına gelen bilgilendirme mesajında, e-Devletin sosyal medya hesaplarının açıldığı bildirildi. Milyonlarca kullanıcıya büyük bir kolaylık sağlaması bekleniyor. Bu bilgilendirme mesajında e-Devlet kapısının instagram, twitter, facebook ve youtube hesaplarının giriş linkleri yer alıyor.

Yayınlanan mesajın detayları şu şekilde;

- Resmi sosyal medya hesaplarımız üzerinden e-Devlet Kapısı ile ilgili çözümlenmesini istediğiniz sorunlarınızı bize iletebilirsiniz.

- Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek e-Devlet Kapısı'nda sunulan ve yeni açılan hizmetlerden haberdar olabilirsiniz.

- Soru, görüş ve önerilerinize değer veriyoruz.

Bu yazı dışına, paylaşılan bilgilendirme mesajının alt kısmında, başka hesaplara itibar edilmemesi gerektiğini, hesapların mavi tikli resmi hesaplar olduğunu bildiren bir yazı daha içeriyor.

edevlet e-Devlet Kapısı Resmi İnstagram Hesabı Nedir?

e-Devlet Kapısı Instagram Hesabı İçin TIKLAYINIZ ...

e-Devlet Kapısı Resmi Facebook Hesabı Nedir?

e-Devlet Kapısı Facebook Hesabı İçin TIKLAYINIZ... e-Devlet Kapısı Resmi Youtube Hesabı Nedir?

e-Devlet Kapısı Youtube Hesabı İçin TIKLAYINIZ... e-Devlet Kapısı Resmi Twitter Hesabı Nedir?

e-Devlet Kapısı Twitter Hesabı İçin TIKLAYINIZ...

Haber Ara