Dolar

32,3841

Euro

35,0728

Altın

2.325,97

Bist

9.104,31

E-devlet e-bordro sorgulama, E-bordro nasıl ve nereden alınır?

20 Nisan 2006 yılından beridir gündelik hayatımızda bizlere kolaylık sağlayan ve istediğimiz her türlü hizmeti dijital ortamda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına sunan platforma e-Devlet adı verilmektedir.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-07 09:28:58

E-devlet e-bordro sorgulama, E-bordro nasıl ve nereden alınır?

e-Devlet platformu her türlü hizmetleri vatandaşa en kolay en kaliteli, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırılmaktadır. Bu şekilde vatandaşlar merak ettikleri her türlü bilgiye bir tık ile ulaşmaktadır. Bunların yanı sıra çalışan vatandaşlar tarafından en çok araştırılan ve merak edilen konulardan biriside E-bordro işlemidir. E-bordro hizmetinden de e-Devlet kapısından kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sizler için E-bordro hizmeti hakkına merak edilen tüm detayları derledik. E-devlet e-bordro sorgulama nedir? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. E-bordro nasıl ve nereden alınır?İşte tüm detaylar…

Çalışan vatandaşların e-Devlet kapısından faydalanarak elde edeceği hizmetlerden bordro, E-bordro denilir. Bu belgede; memuriyet sicil numaranız, yıl ve aya göre maaşlarınız ile çalışma şekli gibi bilgilerinizi içermektedir. e-Devlet kapısında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için her türlü hizmete kolay ve ücretsiz bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır. Bu hizmetlerden faydalanmanız için yapmanız gereken sadece en yakın PTT şubesinden 2 TL karşılığında e-Devlet şifresi edinmeniz gerekmektedir. Daha sonra internet üzerinden e-Devlet kapısına şifre ve T.C. numaranız ile girişişleminizi gerçekleştirin. Başarılı girişiniz ardından arama seçeneğine merak ettiğiniz hizmetin adını yazınız. Bu şekilde bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

E-Bordro Nasıl Alınır?

e-Devlet sistemine giriş yapınız. Daha sonra e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını yazınız. Arama butonuna e-bordro yazmanızın ardından bu hizmet karşınıza çıkacaktır. Buradan Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama seçeneğine tıklayın. Son olaraktan da karşınıza çıkan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçiniz. Bu şekilde işleminizi tamamlamış olursunuz.

E-Bordro Sorgulama

E-Devlet hizmetinden yararlanarak e-bordro sorgulama işlemi şu şekildedir;

  • Öncelikle yapmanız gereken bir e-devlet şifresi edinin. PTT'den almış olduğunuz e-devlet şifreniz ile bu link www.turkiye.gov.tr adresindengiriş işleminizi gerçekleştirin.
  • Daha sonraT.C. Kimlik Numaranızı ve e-Devlet şifrenizi yazın. Daha sonra alttaraftaki alanda yazan "Sisteme Giriş Yap" butonuna tıklayınız.
  • Ardından sisteme girişinizi gerçekleştirdikten sonra e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden işlem yapmak istediğiniz hizmetin adını giriniz.
  • Hizmet bordro ile alakalalı ise e-bordro adını arama butonuna yazınız. Ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmeti seçeneğine tıklayınız. Karşınıza gelen ekrandan görüntülemek istediğiniz bordro seçeneğine tıklayınız.
  • Buradan ödenekleriniz hakkındaki tüm bilgilere erişebilirsiniz.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara