Dolar

32,4733

Euro

34,7559

Altın

2.477,71

Bist

9.530,47

e-bebek sitesi hacklendi mi? e-bebek.com sitesine siber saldırı!

Bebek, çocuk ve anne giyim üzerine hizmet veren e-bebek.com'a uzun süre ulaşıma kapalı olunca haklandi iddiası ile gündeme geldi. e-bebek hacklendi mi? e-bebek.com yetkilileri ne açıklama yaptı? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-06 23:11:41

e-bebek sitesi hacklendi mi? e-bebek.com sitesine siber saldırı!

Bebek, çocuk ve anne giyim üzerine hizmet veren e-bebek.com'a uzun süre ulaşıma kapalı olunca sosyal medyada haklendi iddiaları dolaşmaya başladı.

Sosyal medyada oluşan iddialar üzerine e-bebek.com yetkilileri açıklamada bulundu. Açıklamada "Size daha iyi hizmet verebilmek için bakımdayız" ifadesine yer verildi.

Ancak daha sonra yapılan açıklamaya göre e-bebek.com sitesi siber saldırıya uğradığı belirtildi. E-Bebek'ten yapılan açıklamada, "5 Temmuz 2020 Pazar günü sabah 03:19 itibariyle ebebek.com web sitesi ve ebebek mobil uygulaması erişiminde yaşanan problemleri ve yaşanan süreci herzamanki açıklığımızla kamuoyuna arz ederiz. Söz konusu erişim aksaklıkları, sistemlerimizin size hizmet vermesini engellemesi amaçlı dünyada pek çok kurumun hatta devletlerin maruz kalabildiği uluslararası bir siber saldırı ile ilgilidir. Üzüntü ile belirtmek isteriz ki bu servis engelleme girişimi bu kez "ebebek" markasına yönelik yapılmıştır." denildi.

Haber Ara