Dolar

32,5641

Euro

34,7152

Altın

2.488,58

Bist

9.524,59

'Düşmanın askeri ve stratejik altyapısını büyük yıkım planı'

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, büyük yıkıcı güce sahip silahlar kullanılarak ‘düşmanın askeri ve stratejik altyapısına’ yönelik saldırılar planlanmasını emretti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-06 20:31:49

'Düşmanın askeri ve stratejik altyapısını büyük yıkım planı'

Düşmanın askeri ve stratejik altyapısını büyük yıkım planı

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, büyük yıkıcı güce sahip silahlar kullanılarak ‘düşmanın askeri ve stratejik altyapısına' yönelik saldırılar planlanmasını emretti.

Bugün başkanlığı yaptığı özel garnizon toplantısında konuşan Hasanov, ordu yetkililerine yıkıcı güce sahip silahlar kullanılarak ‘düşmanın askeri ve stratejik altyapısına' yönelik saldırılar planlanmasını emretti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Bakan (Hasanov) Azerbaycan Ordusuna, cephanelikte mevcut olan büyük yıkıcı güce sahip silahları kullanarak düşman topraklarındaki askeri ve stratejik altyapıya saldırmaya yönelik eylemler planlamasını emretti” ifadelerine yer verildi.

‘Erivan İskender füzelerini kullanırsa misilleme yapılacak'

Hasanov'un, Ermeni güçlerinin İskender füze sistemlerini kullanması durumunda Azerbaycan ordusu tarafından bu adıma misilleme yapılacağı konusunda uyardığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Toplantıda devam eden karşı saldırı harekatındaki mevcut durum incelendi ve düşman kuvvetlerinin planlı, amacına uygun ve tutarlı bir şekilde imha edilmesinin devamı için talimat verildi. Savunma Bakanı, orduya kurtarılan topraklarda hayati önem taşıyan gerekli önlemleri alma talimatını verdi. Savunma Bakanı, düşmanın İskender taktik füze sistemlerini kullanması durumunda bu adıma uygun misilleme yapılacağını belirtti.”

 

 

Haber Ara